facebook

Не по 6,99. Постачальники почали оголошувати ціну річного тарифу на газ

Не по 6,99. Постачальники почали оголошувати ціну річного тарифу на газ

Місячні тарифи компаній стартують від 10 гривень

Постачальники газу почали оголошувати ціну ресурсу для населення в межах обов’язкового річного пакета. Згідно з даними моніторингу сайтів близько 70 газопостачальників, проведеного агентством «Інтерфакс-Україна», наразі базовий річний тариф оголосило ТОВ «Торгова електрична компанія» («ПЕК», Київ), встановивши тариф у розмірі 10,8 грн/куб.м з ПДВ, але без урахування транспортування, а також ТОВ «Чернівецька обласна енергопостачальна компанія» – 13,5 грн/куб.м з ПДВ та транспортуванням.

Місячні тарифи цих компаній на травень становлять відповідно 9,9 грн/куб.м (з ПДВ, без транспорту) і 8,5 грн/куб.м (з ПДВ і транспортом).

Також тариф на травень оголосило ДП «Евода Трейд» КП «Луцькводоканал» – 9,85 грн/куб.м з ПДВ (щодо транспортування даних немає).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше «Главком» писав, що влітку 2021 року вартість природного газу більш ніж удвічі перевищуватиме цінові мінімуми минулого літа. Очікується, що тарифи на ЖКП також зростатимуть.

В Україні з 1 травня введуть річні тарифи на газ. Усіх автоматично переведуть на нові ціни, розмір яких буде на 2-3 грн вищий за чинні 6,99 грн за кубометр.

Нацкомісія зобов’язала всі газопостачальні компанії до 25 квітня опублікувати на своїх сайтах ціни на газ для споживачів, які будуть діяти з 1 травня 2021 року по 30 квітня 2022 року.

Регулятор зобов’язав постачальника повідомляти споживача про зміну тарифного плану в тому ж вигляді, у якому було отримано заяву від споживача, включаючи електронну версію.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Не по 6,99. Постачальники почали оголошувати ціну річного тарифу на газ