facebook

Путіна здали: пропагандистка Скабеєва розповіла, що Росія не здобуде перемогу. Відео

Вдень 11 листопада 2022 року почали з’являтися повідомлення, що ЗСУ помітили у деяких районах Херсона. Того ж дня український президент Володимир Зеленський підтвердив звільнення Херсона, а радник Білого дому Джейк Салліван назвав те, що трапилося, “видатною перемогою України”. А ось росіянам залишилося лише ковтати сльози від своїх втрат.

Після втечі російської армії з Херсона навіть затяті кремлівські пропагандисти “завили” та змінили риторику через рішення путінських військ піти з правого берега Дніпра на лівий.

Так, в ефірі пропагандистського каналу “Росія 1” Ольга Скабеєва розповіла про повернення українського прапора до Херсона. І спробувала виправдати дії армії РФ:

“Відразу скажу, часи важкі, всі всі розуміють. Через Херсон переживаємо… Рішення прийняте, рішення складне. Нам сказали, що воно пов’язане з бажанням зберегти російську армію”.

Без армії “розраховувати на нові перемоги неможливо”, додала сумна Скабєєва. Вона каже, що російська армія ганебно втекла з Херсона через проблеми з постачанням, у тому числі боєприпасами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Путіна здали: пропагандистка Скабеєва розповіла, що Росія не здобуде перемогу. Відео