facebook

Підготовка до мобілізації. Лукашенко прогнувся під Путіна, рахунок пішов на дні

Українців попередили про те, що у Білорусі готуються до мобілізації

Українцям повідомили, що на території Білорусі повним ходом йде підготовка до мобілізації. Це говорить про те, що Лукашенко таки прогнувся під Путіна, і танцюватиме під його дудку ще більше.

«У Білорусі триває підготовка до мобілізації. Як повідомляє Генштаб, військком Брестської області оголосив.

Крім цього, на офіційній сторінці Генштабу у Facebook повідомляється, що за 15 листопада було скоєно 2 ракетні та 16 авіаударів та 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ще було додано: «Противник намагається утримати тимчасово окуповані території, продовжує облаштовувати оборонні рубежі на лівому березі Дніпра. При цьому веде наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. З метою поповнення втрат ведеться підготовка мобілізованого особового складу противника у військових навчальних закладах, центрах та подальше переміщення до районів бойових».

Вже давно відомо, що на території Білорусі збираються російські війська. Раніше повідомлялося, що коли окупанти зберуть близько 90 тисяч військових, то вони, ймовірно, вдруге наступатимуть на Україну з території Білорусі.

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Підготовка до мобілізації. Лукашенко прогнувся під Путіна, рахунок пішов на дні