facebook

Лютий чи березень: Арестович розповів, коли в Росії “зламається хребет”

В Офісі президента вважають, що вже незабаром Україна здобуде перемогу над російськими загарбниками

Літній російський бункерний президент Путін сам робить все, щоб армія РФ зазнала поразки у війні з Україною, а сама Росія розвалилася. Цілком можливо, що вже найближчими місяцями Україна здобуде перемогу на полі бою.

Він також спрогнозував падіння путінського режиму та розкол у суспільстві.

“Ці недоумки, які не вміють воювати, як і раніше, доводитимуть російську армію до стану повного нестояння і російське суспільство. І одного разу вузлик розв’яжеться і хребет зламається. Буде це лютий-березень, швидше за все, – за моїми відчуттями, певними роздумами, темпами і оцінками і т. д. І падіння режиму всередині, обвалення в собі зробить всю ту роботу, яку не хоче робити Захід, і яку так важко і нудно робимо ми, так що, в принципі, все буде добре. хвилююся”, – заявив Арестович.

За його словами, Путін уже дистанціювався від народу, розірвавши так званий “суспільний договір”, через що держава катастрофічно втрачає свою легітимність.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Він розірвав суспільний договір, новий не укладений, держава стрімко втрачає легітимність, конституція порушується публічно і грубо, монополія на насильство втрачена або роздана, зростають нові сили ультраправих, які хочуть наводити лад методами відрубування голів і розбивання кувалдою. Така держава є стійкою системою”, – резюмував радник ОП.

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Лютий чи березень: Арестович розповів, коли в Росії “зламається хребет”