facebook

Почнеться з морозів та чергового похолодання: синоптики розповіли, якою буде погода у лютому

Що чекає на українців

Синоптик Наталія Птуха із Гідрометцентру повідомила, що лютий 2024 року розпочнеться з легких морозів, але вже у другій половині місяця в Україні очікується потепління. Про це повідомляє Факти ICTV.

За її словами, у лютому поточного року, подібно до січня, прогнозується перевищення середньої місячної температури повітря на 1-1,5 градуса.

Птуха також наголосила, що початок лютого може бути прохолодним, з більш зимовою погодою, але це не виключає можливості тепліших періодів із підвищенням температурних показників.

Найближчим часом в Україні очікується невелике похолодання, за словами відомого синоптика Наталки Діденко. Проте вона заспокоює, зазначивши, що це похолодання не буде сильним.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами синоптика, погода на всій території України поки що залишається відносно теплою, і лише невелике похолодання очікується з 27 січня.

Птуха також зазначає, що до кінця поточного тижня в Україні також очікується новий період похолодання. Крім цього, вона зазначила, що поки що не прогнозуються сильні морози.

Синоптик каже, що у понеділок, 29 січня, можлива парафія ще одного невеликого атмосферного фронту з північного заходу. Вона додає, що через підвищений тиск він не буде таким вираженим. Можливі опади у вигляді снігу, але вони будуть незначними.

Найближчими днями в Україні утримається відносно тепла, але нестабільна погода. Прогнозуються опади, тумани, можливе утворення ожеледиці на дорогах та окремі пориви вітру. Проте до кінця тижня очікується невелике зниження температурних показників, а вночі у деяких регіонах можливі морози та стовпчики термометрів опустяться до 10 градусів.

У зимовий період носіть кілька шарів одягу, щоб створити ефективну ізоляцію від холоду. Не забудьте головний убір, шарф та теплі рукавички. Наносите вологозахисний крем на обличчя та руки, щоб запобігти зневодненню та обмороженню.

Морозні умови можуть зробити дороги слизькими через ожеледицю. Носіть взуття з гарною антиковзною підошвою, щоб зменшити ризик падіння. Якщо можливо, уникайте тривалого перебування на вулиці у сильні морози, особливо за сильного вітру.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Почнеться з морозів та чергового похолодання: синоптики розповіли, якою буде погода у лютому