facebook

У Росії вже почалася паніка: не знають, на чому їздити і як дзвонити

Кремлівські пропагандисти Євген Попов та Ольга Скабеєва несподівано визнали, що Росія не здатна обійтися без імпорту західної техніки та транспорту.

Схоже, кремлівські пропагандисти вже усвідомили, що міжнародні санкції залишать їх ні з чим, адже багато хто з них звикли до розкоші.

Наприклад, нещодавно Фонд боротьби з корупцією опублікував дані щодо яких провідні програми “60 хвилин” на телеканалі “Росія 1” Євген Попов та Ольга Скабеєва мають нерухомість у Москві, що оцінюється в 300 млн рублів. А ще Попов є власником автомобіля Mercedes GLE 300 d 4matic 2020 випуску (вартість нової машини від 6 мільйонів рублів) і, напевно, ще багатьох речей західного виробництва. Не дивно, що за слова “імпортозаміщення” у відомого пропагандиста починається істерика.

Так, чоловік Скабеєвої Євген Попов розкритикував у прямому ефірі заяви про експертів, які закликають Москву націоналізувати західні активи.

“Давайте у німців все заберемо, націоналізуємо. У нас завтра стане “Сапсан” (електропоїзд виробництва німецької компанії Siemens, – ред). Ми на чому їздитимемо? На дрезинах? Нема на чому у нас їздити, треба це просто визнати”, – – сказав пропагандист.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Легко стати на броньовик і сказати, що давайте все націоналізуємо. Давайте. А на чому ми їздитимемо, чим ми дзвонитимемо? Давайте до відповідальності притягнемо тих, хто до цього привів. Але від цього не з’явиться “Сапсан” новий, літак не з’явитися. Дальномагістрального літака у нас немає. Так, у нас все західне. Націоналізуємо, і що робитимемо наступного дня? Просте запитання, відповіді немає”, – істеричив Попов.

До речі, нещодавно ще один відомий російський пропагандист Андрій Норкін у прямому ефірі зізнався, що в РФ так “закрутили гайки” зі свободою слова, що з якого б погляду він не коментував відведення військ РФ з правого берега Херсонської області, йому все одно загрожує ув’язнення.

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Росії вже почалася паніка: не знають, на чому їздити і як дзвонити