facebook

Жінка Моєї Мрії

Кажуть, що коли зустрічаєш її,  ту єдину і справжню,  то наче пробігає іскра. Але та іскра  –  то щемке відчуття синергії,  відчуття що перебування поруч витворює щось незрівнянно більше, ніж те, ким ви насправді є, те ким ви стаєте і як відчуваєте – множиться на багато раз і вилітає далеко у стратосферу.  Разом ви створюєте лише вам зрозумілі символи, ігри, ритуали, вислови.  Всілякі дрібнички які наповнюють вашу інтимність неповторністю, неминущістю, унікальністю.

Спершу у вічі впадає зовнішність: обличчя – очі(виразні, великі, з вогником), волосся(довге, пишне, густе – потужний атрибут жіночності), рівененький чи кирпатий носик, великий рот і середнього розміру губи, цілеспрямовані брови(крилаті).  Колір і форма не суть важливо, ключ – у співвідношенні рис. Саме комбінація створює неповторне поєднання, синергію

яка заворожує і закохує в себе.

Люблю виключно дуже легенький макіяж, практично непомітний, який лише підкреслює природню красу, а не створює неіснуючий ландшафт. Такий, за яким можна визначити, що дівчина стежить за собою, але не зловживає. Коли макіяж не є культом, ба тим більше самоцінністю і часопоглиначем. (це як деякі хлопці-бодібілдери, що більше захоплюються своїм тілом, аніж дівчиною) Ці риси допомагають визначити і деталі одягу. Класно коли елегантно і зі смаком, коли вже вишукано – то взагалі пірамудусь! Ідеально, коли відчувається стиль. Він додає дуже багато очок до харизми.

Далі досконалість тіла: груди(пружні, середнього розміру), дупа(випукла, пишна, частково навіть ренесансна), стегна(обов’язково широкі та округлі) і талія. Опісля переходжу до манери поведінки, та як вона себе тримає. Передовсім захоплюють мене харизматичніініціативні. Ті, які постійно рухаються кудись, допитливі, невгамовні. Поряд із цим як правило йде життєрадісністьлегкість на підйомспонтанність, динамічність.  Такі собі дзюркотливі живчикиметушливі, гострі на язикекспресивні бестії. Готові вмить поміняти плани на вечір, зірватися і поїхати в інший кінець країни після короткого чату чи есемески.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наступний левел дівчат містить уже глибші і складніші риси. Проникливість аж до в’їдливості, напір(хватку), уміння вдало чергувати покірність(у принципових штуках) та норовливість у деталях. Це мене шалено заводить.

жінка  У ліжку палка, як фурія, жагуча, пристрасна до скреготу зубів, вовчого стогону і кристалізації поту в твердь. Щодо ліжка – стосунки без секспериментів та мінету – приречені. Це тупик. А ранковий несподіваний мінет-будильник – це просто значимо нове відгалуження стосунків.

Відкрита до нового, не соромиться коли чогось не знає, неупереджена, легко відмітає колишні стереотипи. Не вдає лицемірно правильну мамину доцю.

Із натовпу виділяється тим, що вміє дуже багато давати, так само як і не соромиться багато брати. В цьому і сенс потужних стосунків – глибока та масштабна взаємодія. Стосунки не мають бути схожі на німе споглядання заходу сонця двома паралітиками на інвалідних візках. В моєму розумінні – це має бути феєрична, захоплива пригодницька    трагікомедія на багато-багато дій.

Дуже підкуповує налаштування постійно вдосконалюватися, знаходити нові середовища, занурюватися у нові контексти, створювати нові смисли, проживати новий досвід. Сам такий – спішу жити і гонюся за пізнанням нового.

Та, що вміє приділяти увагу, дає відчути себе завойовником, чоловіком, сильним та мужнім першопроходцем. Вміє плекати у мені натхнення, ентузіазм і шалене аж до хворобливості бажання працювати і заробляти для неї, присвячвувати вірші та книги, вершити проекти, подвиги, звершення та ризиковані авантюри. Якщо я грабую магазин – то вона стоїть на шухері і підбадьорюючи шипить захопити ще кілька пачок печива. Якщо я лізу в печеру, то вона вже гуглить маршрут і купує люмінесцентну крейду для маркування. Коли стібаюся з бабульок – підливає масла в вогонь.

Ну і звісно турбота. Я геть не вмію хворіти. Занепадаю духом, починаю хандрити, депресувати навіть від простої застуди. Тому сам вже чай, поцілунки, посмішка, обійми, фільми, хворий-в-температурі-секс дуже багато означають для мене. Я запам’ятовую такі моменти дуже, дуже надовго.

Для мене шалено виснажливим є побут(прання, готування, і особливо прибирання). Ідеальна та, яка зможе знайти ключик до мойого сприйняття і його поміняти, зуміти перетворити обтяжливу рутину на якщо не захопливу, то принаймні цікаву гру. Коли ми обоє будемо реготати, стрибати, бігати, битись подушками і одночасно готувати вечерю, закидати одяг в прання і мити підлогу. Ну і зрештою все ж частину цієї битовухи споконвічно мужньо взяти на свої жіночі  плечі.

Останній штрих, що робить обраницю довершеною – беззастережна відданість і підтримка. Здатність буквально розчинятися в мені. Але це тільки час від часу. 90% все ж має зберігати індивідуальність, унікальність, свої хобі та справи. Але все вирішують ті 10%. Тобто мають бути такі рідкісні випадки, які б були достойними пробігати перед очима під час останніх подихів.

А ще коли ти часом раптово натикаєшся на якісь малесенькі символічні подарнуки, чи згадки. От відсуваєш шухляду десь на роботі, а там фотка підписана. Або уже сидиш в потязі, лізеш в рюкзак за водичкою – а там незнайомий підкинутий предмет. Або тягнешся рукою за візиткою на коференції, а намацуєш в кишені не зовсім її, а щось мереживне і…серце всередині стискається від щенячого захвату.(Ех, ці маленькі капості!!!) І тут ти відчуваєш навіть на далеких відстанях, що десь там…далеко два оченята пильнують і думають про тебе.

Ось така вона, міражна жінка моєї мрії. Це моя стара, з якою разом ховатимемось від самотності, втікатимемо від неї в мандри, авантюри, саморозвиток і спільну соціалізацію.

чб.JPG

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Жінка Моєї Мрії