facebook

На війні з Росією Україна втратила 100 тисяч військових – Урсула фон дер Ляєн

Джерела таких оцінок вона не назвала.

Глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що від початку війни Україна втратила 100 тисяч військових та 20 тисяч цивільних.

Про це вона сказала на виступі в Брюсселі.

“Вторгнення Росії в Україну принесло смерть, спустошення та невимовні розвиток. Ми всі пам’ятаємо страхи Бучі. За оцінками, на сьогоднішній день загинуло понад 20 тисяч мирних мешканців та 100 тисяч українських військових. Росія має заплатити за свої жахливі злочини, зокрема за злочини”. агресії проти суверенної держави”, – наголосила фон дер Ляєн.

Росія повинна розплатитися за свої жахливі злочини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ми будемо працювати з МКС і допоможемо створити спеціалізований суд для розгляду злочинів Росії.

З нашими партнерами ми подбаємо про те, щоб Росія заплатила за спричинене нею спустошення за допомогою заморожених коштів олігархів та активів свого центрального банку pic.twitter.com/vaI7dqda74

Урсула фон дер Ляєн (@vonderleyen) 30 листопада 2022 р.
До слова, джерела таких оцінок очільниця Єврокомісії не назвала.

Нагадаємо, раніше американський генерал Марк Міллі заявляв, що українська армія уже втратила 100 тисяч убитими та пораненими, а окупанти також мають такі ж втрати. Секретар РНБО Олексій Данілов наголосив, що твердження Марка Міллі “не зовсім відповідають дійсності”.

Днями президент України Володимир Зеленський зробив заяву щодо втрат Росії у війні в Україні до кінця року. За його словами, “цьогоріч Росія втратить убитими сто тисяч своїх солдатів”.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На війні з Росією Україна втратила 100 тисяч військових – Урсула фон дер Ляєн