facebook

Зеленський порадував українців: світ буде на покоління вперед

Історія України ще з дитинства говорила нам, що Росії та її прародителькам вірити не можна. Не можна довіряти росіянам, їх владі, їх народу.

Але ми, українці, за своєю неймовірною добротою і щирістю змірялися у ролі “молодшого брата” і жили на свою втіху. Поки “великий брат” планував і обчислював момент для удару в спину.

Перший удар припав на 2014 рік. Тоді нам здалося, що це легкий ляпас, який можна пережити. Ніхто тоді не думав, що раз ударили одного разу – чекай другого удару, який буде сильнішим. Зрозуміло, багато аналітиків, політиків та військових знали, що рано чи пізно, але війні бути. Але людям не хотілося вірити в неминуче протистояння з тими, хто мав захищати згідно з міжнародними договорами.

І ось 24 лютого змінило все. Змінило життя, свідомість та світ навколо. І тепер нам доведеться ставити колишнього “брата” на місце.

Президент України Володимир Зеленський, кому випав тягар вести цю війну, вважає, що якщо народ встоїть перед навалою ворога зараз, значить збудує надійний захист від війни для наступних поколінь українців. Про це глава держави заявив у мережі Instagram, опублікувавши низку фотографій, які показують усю мужність українського народу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Встояти зараз та захиститися зараз – це вистояти та захиститися на покоління вперед для всіх українців по всій нашій прекрасній землі”, – написав Зеленський.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зеленський порадував українців: світ буде на покоління вперед