facebook

“Українців попереджають про шалений снігопад, сунуть холодні дні страшної негоди”: синоптики про те, коли буде -15 градусів

В Україні зима цього року обіцяє бути теплою та м’якою з опадами у вигляді мокрого снігу або снігу з дощем. Морози будуть, але не надто сильні, а Новий рік, найімовірніше, буде безсніжним.

Як інформує “Апостроф”, завідувач відділу кліматичних досліджень та довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Вазіра Мартазінова зазначила, що в останні роки зими в Україні неймовірно схожі.

За її словами, погода в грудні, як і в листопаді, практично не відрізнятиметься від тієї, яка була минулого року. Як і в минулі роки, цієї зими знову очікуються температурні “гойдалки”. Опадів буде мало. Причому, через переважно плюсові температури, це в основному буде сніг з дощем або мокрий сніг.

“Усі похолодання будуть дуже короткочасними, дуже нестійкими, вони дуже швидко змінюватимуться і переходитимуть на більш високі температури, нехай і незначні, практично обійдеться без особливих морозів – 0…+5 градусів у денний час”, – сказала метеоролог.

Яка погода буде у грудні 2023 року

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У грудні синоптик прогнозує м’яку, теплу для цього часу року погоду. Але в середині місяця можливе різке похолодання із морозами до -15 градусів. Воно триватиме лише кілька днів і знову піде потепління.

Яка погода буде на Новий 2024 рік

Погода на Новий рік знову буде зовсім не новорічною, без снігу та морозів. Слід очікувати невеликий “плюс” у денний час і 0 або невеликий “мінус” у нічний. Опади незначні, у вигляді мокрого снігу.

Яка погода буде у січні 2024 року

У січні 2024 року зберігатиметься до +5 градусів. Денна температура може бути від 0 до +5 градусів. Нічна від 0 до -5 градусів. Січень буде малосніжним і майже без опадів. В окремі холодні дні температура повітря може опускатися не нижче, ніж до рівня -7…-10 градусів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Українців попереджають про шалений снігопад, сунуть холодні дні страшної негоди”: синоптики про те, коли буде -15 градусів