facebook

Екстрасенс передбачив нові ракетні удари РФ: названо дати та найнебезпечніші міста

Шептицький закликав українців бути обережними та стежити за сигналами повітряної тривоги.

Таролог і екстрасенс Роман Шептицький попередив про серйозну загрозу у другій половині тижня до 18 грудня. Ймовірні нові масовані ракетні атаки Росія.

Роблячи розклад карт для кожного регіону, екстрасенс особливо виділив місто Хмельницький та область, як один з найнебезпечніших у зазначений період. Також насторожуючі карти випадали для західних регіонів (Львівська, Івано-Франківська, Тернопільська, Волинська, Закарпатська, Чернівецька області). Шептицький закликав місцевих жителів бути обережними і стежити за сигналами повітряної тривоги.

Неспокійною друга половина поточного тижня буде у більшості регіонів, прогнозує екстрасенс. Але про підвищену загрозу він попередив мирне населення Дніпра та області, а також Одеси та області.

Імовірні обстріли та нові прильоти ворожих снарядів, за прогнозом Шептицького, можуть загрожувати Херсону, Миколаєву, Черкасам, Кропивницькому, Полтаві, Сумам, Чернігову.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також таролог вказав на ймовірність звільнень нових територій Запорізької області та інші навіть несподівані успіхи Збройних сил України до кінця поточного тижня. Говорячи про тимчасово окупований Крим, екстрасенс заявив, що півострів активно готується до звільнення.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Екстрасенс передбачив нові ракетні удари РФ: названо дати та найнебезпечніші міста