facebook

Путін уже програв війну: віцепрезидент Єврокомісії порівняв очільника Кремля із Гітлером

Путін помилився щодо стійкості українців, впевнений віцепрезидент ЄК.

Віцепрезидент Європейської комісії Франс Тіммерманс порівняв російського президента-терориста Володимира Путіна із фюрером Третього Райху Адальфом Гітлером.

Про це Тіммерманс сказав в інтерв’ю Nieuwsblad.

Він вважає, що російський диктатор зараз перебуває в тому ж становищі, що й Адольф Гітлер 1943 року, коли він уже програв війну, але вона йому здавалася ще далекою до завершення.

“Російська федерація зараз є повним ізгоєм на міжнародній арені. Санкції кусаються сильно – смію стверджувати. Війна коштує дуже багато грошей. І Путін вже програв. Він помилився щодо стійкості українців “, – сказав віцепрезидент Єврокомісії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тіммерманс припускає, що російський терорист ще може довго атакувати мирне населення України, залишаючи їх без світла води, опаллення та води.

“Путін може ще дуже довго чинити багато хаосу. Звідси – бомбардування енергетичної інфраструктури з наміром довести людей до таких злиднів, щоб мільйони приїхали до Європи. Він (президент РФ – ред.) використовує енергетику, а також міграцію як зброю проти нас, тому що знає, що ми вразливі в цих двох питаннях і можемо бути роз’єднані, сподіваючись, що політичні сили, в які він вкладав протягом багатьох років, отримають більше політичної влади в державах-членах”, – вважає він.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Путін уже програв війну: віцепрезидент Єврокомісії порівняв очільника Кремля із Гітлером