facebook

Зізнався у розстрілі українця: проти окупанта в РФ відкрили справу через “фейки про армію”

В Росії проти окупанта Данила Фролкіна, який зізнався у вбивстві цивільного українця, відкрили кримінальну справу за “дискредитацію армії”.

Про це пише The Insider.

21-річний окупант Данило Фролкін зізнався, що під час окупації Київської області він розстріляв цивільного українця. Також загарбник брав участь у мародерстві. Після зізнання росіянина в РФ проти окупанта відкрили кримінальну справу, але не через грабіж та вбивство українця, а через “фейк про армію”.

Окупант зізнався у вбивстві українця на Київщині: що відомо
Під час окупації села Андріївка Київської області росіяни вбили 13 людей, ще 40 осіб зникли безвісти.

Один із катів – це 21-річний Данило Фролкін. Він грабував помешкання українців та зізнався у вбивстві цивільного. У розмові з російськими ЗМІ він підтвердив, що окупанти масово грабували українців та фурами вивозили накрадене до Росії. Він стверджує, що цим керував полковник В’ячеслав Клобуков.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Спочатку Данило Фролкін заперечував свою причетність до вбивства українців, проте згодом зізнався, що вбив мирного жителя без суду і слідства, оскільки його підозрювали в передаванні координат ЗСУ.

“Я, військовослужбовець військової частини 51460, гвардії єфрейтор Фролкін Данило Андрійович, зізнаюся у всіх злочинах, які я вчинив в Андріївці, у розстрілі цивільного населення, обкраданні цивільного населення, вилученні у них телефонів і в тому, що наше командування в х*й не ставить наших бійців, усю піхоту, що бʼється на передовій, на лінії фронту”, – сказав Фролкін.

Фролкін, ймовірно, вбив жителя села Руслана Яремчука. Проте росіянин не розкаявся у розстрілі українця.

“Я просто вивів його з дому. Ми знайшли в нього стріляні гільзи, які офіцери використовують. І все. Я йому кажу: “Йди вперед”. Він іде вперед. Я йому кажу: “На коліна”. І просто кулю в лоб. Мене потім трясло дуже довго. Я одного занапастив, але я хотів врятувати якомога більше людей”, – заявив Фролкін.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зізнався у розстрілі українця: проти окупанта в РФ відкрили справу через “фейки про армію”