facebook

10 найпоширеніших помилок при виборі нижньої білизни

Часто буває так, що ви вибираєте собі нижню білизну з думкою «Ах, яка краса! Куплю, колись точно одягну»? Якщо так, то ця стаття точно для вас.

1. Фактура білизни

Не варто надягати мереживну білизну під штани або облягаючу водолазку, особливо світлого кольору. Це створить нерівності, які будуть як більмо в оці у оточуючих. Такі брижі порушують естетичність і форму вашої фігури.

  • Вибирайте безшовну і гладку білизну. Контурний бюстгальтер буде відмінним рішенням.

2. Коригувальна білизна

Щоб виглядати як модель в глянцевому журналі дівчата часто вибирають коригуючу білизна на один-два розміри менше. Це не тільки неправильно, а й небезпечно. Адже подібну обтягуючу білизну можна носити не більше 6 годин, інакше порушується кровопостачання. Особливо якщо це не ваш розмір.

  • Важливо вибирати м’яку коригуючу білизну тільки свого розміру.

3. Розмір бюстгальтера

Деякі дівчата вважають, що бюстгалтер на розмір менше (або більше) створить ефект пишних грудей. Але занадто великий бюстгальтер не підтримує груди, з-за чого може з’явитися біль у спині. А маленький порушує кровообіг. Тому лікарі не радять носити білизну, яка вам не по розміру.

  • У відповідного бюстгалтера лямки не повинні спадати, а чашечки — натирати. Для ефекту пишних грудей відмінно підходять бюстгальтери з push-up ефектом, з поролоновими вкладками.

4. Колір білизни

Колись носити чорну білизну під світлу просвічуючу блузку було модно. Але мода проходить і зараз подібне рішення здається некрасивим і позбавленим смаку.

  • Тому для світлих штанів, блузки або будь-який іншого тонкого одягу варто вибирати білизну тілесного кольору.

5. Домашня білизна

Чомусь вважається, що вдома груди повинна відпочивати від бюстгалтерів. Однак це актуально тільки для тих, у кого маленький розмір грудей. У всіх інших випадках, якщо ходити без нього, зв’язки грудей будуть розтягуватися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.
  • Ідеальний варіант для будинку — це спортивні топи вашого розміру. Вони дозволяють шкірі дихати, підтримують груди і не доставляють дискомфорту.

6. Склад білизни

Одяг з 100 %-ної бавовни зручний і безпечний для вашого здоров’я, проте він швидко розтягується, втрачає форму і рветься.

  • Кращий варіант для нижньої білизни — це одяг з додаванням до бавовни 20 % лайкри або еластану.

7. Улюблена модель трусиків

Багато дівчат люблять носити стрінги, адже їх не видно під одягом і виглядають красиво. Як правило, стрінги робляться із синтетичних тканин. Штучна тканина не дає шкірі дихати, може викликати роздратування і розмноження бактерій в зоні бікіні.

  • Не варто використовувати стрінги для щоденного носіння. А якщо ви зовсім не можете відмовитися від них, то чергуйте їх з трусиками більш зручних форм.

8. Поєднання верху і низу

У комплекті нижньої білизни є декілька переваг: по-перше, частини комплекту зшиті з однакових тканин і ідеально підходять один до одного. По-друге, білизна з різним фасоном і забарвленням виглядає негармонійно.

9. Білизна на кожен день

Помилка багатьох дівчат у тому, що вони носять обтягуючу або навіть шовкову білизну кожен день. Такий підхід має багато мінусів: від зіпсованої фігури до проблем зі здоров’ям.

  • Ідеальна білизна на кожен день — труси сліпи. Вони добре сидять, зроблені з якісних матеріалів і підходять кожному типу фігури.

10. Білизна під свій тип фігури

Для фігури типу «груша», де більша частина ваги розташована у нижній частині тіла, підійдуть труси-шорти або мереживні з вирізом. Вони охоплять стегна і підкреслять сідниці.

Якщо ви володарка форми «пісочний годинник» або у вас пишні форми, то кращим рішенням будуть трусики з високою талією. Білизна з заниженою талією підходить далеко не всім і незручна, так як часто скручується.

Такі моделі, як «боксери», «бразильяно», і білизна з повітряними вставками допоможуть візуально подовжити ноги. А дівчатам з короткими ніжками краще не вибирати закриті шорти, а звернути увагу на більш вузькі моделі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

10 найпоширеніших помилок при виборі нижньої білизни