facebook

“В Україні чекають на неймовірний мороз і крижаний дощ, потужний снігопад вдарить у цих областях”: де буде -11 градусів

Експерти кажуть про те, що в листопаді варто очікувати лише подальшого похолодання. Варто зрештою очікувати на початок морозних ночей. Температура впаде нижче нуля. Синоптики пояснили, чи сягне мороз більше -10 градусів.

Як інформує “PMG”, листопад розпочався з досить теплої погоди. Денні максимуми по всій Україні подекуди сягають позначки від +15 до + 17 градусів тепла.

Дані Українського гідрометеорологічного центру свідчать, що приблизно такою буде погода і найближчими днями. Навіть ще тепліше, адже на вихідні в центральній та східній частині України прогріється до +20.

Щоправда, цю теплу метеокартину розбавить невеликий дощ, який періодично накрапатиме.

Але так тепло в листопаді буде лише в першій половині місяця. Орієнтовно з 18 числа почнеться зниження температури. А вже з 20 листопада вдарять нічні морози. Практично по всій країні, за виключенням південних областей, вночі буде до від -1 до -3 градусів. У північних областях ще холодніше, навіть невеликий сніг прогнозують.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Раніше народний синоптик Володимир Деркач попереджав, що заморозки вночі будуть доволі частими. Під кінець листопада буде холодно та можливі опади у вигляді мокрого снігу.

Прогноз погоди на листопад 2023 року вже доступний до перегляду на порталі AccuWeather. Наразі метеокартина є такою:

значене похолодання із 17 числа: вдень близько 3 градусів вище нуля, вночі морози до -4 градусів, в Карпатах на кілька градусів холодніше, під кінець місяця опади повернуться, переважатиме дощ та дощ з мокрим снігом.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“В Україні чекають на неймовірний мороз і крижаний дощ, потужний снігопад вдарить у цих областях”: де буде -11 градусів