facebook

Розвідка прогнозує глобальний кінець стратегічної авіації Росії: “Жалюгідне видовище”

Водночас у ГУР Міноборони вважають, що на війну проти України “цього вбивчого арсеналу ще вистачає”.

Російська стратегічна авіація поки що літає, проте є старою і можливості з виконання завдань і з обслуговування стають дедалі складнішими.

Про це представник пресслужби ГУР Міноборони України Андрій Юсов розповів у ефірі телеканалу “FREEДОМ”.

“Тут можна процитувати кінокласику: “В бій ідуть тільки старі”: це про бомбардувальники та стратегічну авіацію держави-агресорки. Порівняно з країнами НАТО, насмперед, зі Сполученими Штатами, жалюгідне видовище цей авіапарк становить. Але тим не менш, заходи з модернізації, ремонтного обслуговування проводились і проводяться”, – повідомив Юсов.

Він зазначив, що після перемоги України у війні настане кінець російській стратегічній авіації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Умовно кажучи, на цю війну цього вбивчого арсеналу ще вистачає, але після перемоги України у цій несправедливій війні, можна говорити про глобальний кінець, зокрема й стратегічної авіації для Росії. Це все здебільшого старизна. Так, – поки літає, але можливості з виконання завдань і з обслуговування з кожним вильотом, після кожного масованого удару стають дедалі складнішими для російських окупаційних сил”, – описав ситуацію представник розвідки.

Він додав, що є підстави вважати про продовження інцидентів на російських авіабазах, як-от “бавовна” на аеродромі в Енгельсі. Тож це теж “впливатиме на придатність російської стратегічної авіації для подальшого використання в організації цих терактів”.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Розвідка прогнозує глобальний кінець стратегічної авіації Росії: “Жалюгідне видовище”