facebook

На заході України водій автобуса без прав вчинив смертельну ДТП: двоє загиблих

У п’ятницю ввечері, 23 лютого, на трасі Київ-Чоп поблизу села Старий Яричів на Львівщині водій автобуса БАЗ, якого раніше позбавили водійських прав, спричинив смертельну ДТП, в якій загинули двоє пасажирок.

Про це пише zaxid.net.

За даними поліції Львівщини, ДТП сталася близько 20:00 на трасі Київ-Чоп у межах села Старий Яричів Львівського району. 65-річний водій автобуса БАЗ, житель міста Кам’янка-Бузька, виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі легковому автомобілю Peugeot, яким керував 21-річний мешканець одного з сіл Львівського району.

«Відбулось зіткнення, внаслідок якого автобус по інерції виїхав на смугу зустрічного руху та з’їхав у кювет. Під час цього з автобуса випали двоє пасажирок – обидві мешканки Львівського району віком 43 та 47 років, які потрапили під колеса автопоїзда Renault Magnum під керуванням 56-річного мешканця Житомирської області. Автопоїзд їхав назустріч легковику Peugeot, який зіткнувся з автобусом», – розповіли в поліції.

Унаслідок ДТП загинули двоє жінок, які потрапили під колеса фури. Тілесні ушкодження отримали водій Peugeot та ще п’ятеро пасажирок автобуса – усі мешканки Львівщини віком від 27 до 66 років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.3 ст.286 ККУ). Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

Також правоохоронці встановили, що рішенням суду у 2023 році водій автобуса БАЗ позбавлений права керувати транспортними засобами. Його затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На заході України водій автобуса без прав вчинив смертельну ДТП: двоє загиблих