facebook

Оточення Путіна вже планує його сmeрть або капітуляцію – відомий екстрасенс

Щурі Кремля хочуть вийти з війни в Україні

Для українців 2023 рік буде не буде легшим за попередній, але й принесе чимало гарних моментів. В України буде більше сил та енергії для боротьби та перемоги над росією. А от у кремлівського диктатора володимира путіна не все так добре – його так званий “захисний купол”, який йому створили улюблені шамани, пробито. У цьому році на нього чекає нелегка доля і повний крах.

Детальніше про те, що принесе Україні рік Кролика – в ефірі Апостроф TV розповів екстрасенс МАКСИМ ГОРДЄЄВ.

– Чого нам чекати від року Кролика, чи буде він втішним для України?

– Я не можу сказати, що рік буде легким, але й складним він не буде. Тому що зараз дуже багато гарних аспектів на території України, які будуть відбуватися у 2023 році. Випадає карта “сонця” – це дуже добра карта, яка принесе багато хороших аспектів та гармонію. А це літо буде нести багато позитиву.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Карта “туз жезлів” означає, що в наших руках з’явиться щось сильне та міцне, що нам допоможе у вирішенні багатьох наших справ та життєвих ситуацій. Я кажу саме про війну.

Карта “дев’ятка кубків” символізує спокійну енергетику. Але є й негативна карта “вежа”, яка говорить про те, що будуть важкі руйнації та нелегкі аспекти в нашій країні.

Тому можу сказати, що по енергетиці буде продовження цього року, але в нас вже буде набагато більше сил та енергії для того, щоб з цим боротися та перемогти.

– Багато розмов про те, що у путіна є “бойові” шамани, які могли йому створити певний захисний енергетичний купол. Чи існує взагалі такий купол і чи можна його пробити?

– Путіну вже нічого не допоможе. Той купол, який був у нього з самого початку війни, на який він дуже розраховував, вже не такий сильний. Бачу карту “літа”, а саме шостий місяць, щось буде дуже позитивне, але те, що буде впливати на путіна саме в негативному аспекті. Позитивне це буде для нас.

На нього очікує велика зрада. Його купол вже пробили і в його енергетиці зараз дуже важкий період. Тому я на 100% впевнений, що його чекає крах, при цьому дуже сильний.

– Якщо згадати казку про “Чахлика невмирущого”, то ми знаємо, що вся його сила була схована у голці. Чи є якийсь предмет, у якому схована сила путіна, або ж якесь місце його сили?

– Перша “голка” путіна – це мавзолей, там російський президент черпає езотеричну енергію. Мавзолей був побудований за спеціальною технологією, яку використовували шумери. Якщо наші ЗСУ ударять по цьому об’єкту, путін втратить основні сили та енергію.

Друга “голка” – це зірка, яка мерехтить у Кремлі, а третя – це його побудована церква “ночі” – головний храм зс рф. Саме там він проводить свої ритуали, жертвоприношення і тому подібне. Якщо зруйнувати ці три об’єкти, він стане набагато слабкішим.

– Розкажіть детальніше про цей храм, в чому його сила?

– Цей храм побудований за всіма канонами езотерики. Насправді він побудований у формі п’ятикутної зірки, але зроблений так, наче кути дивляться на чотири сторони світу. Тобто є чотири кола, а посередині сам храм. Це було зроблено за всіма канонами чорної магії. Храм темно-зеленого кольору, який вночі виглядає чорним. Є країни, де дозволено будувати храми “сатани” і от вони будуються саме за таким форматом.

Там є багато темних фресок, на деяких з них є зображення Люцифера під прикриттям янгола. Всі чудово знають, що Люцифер також був янголом. Це зараз у 95% його зображують як чорта, але раніше його малювали як грішного янгола, і саме це ми бачимо у цьому храмі.

Типовим для чорних храмів також є те, що там використовують білі наряди, чимось схожі на одяг Ку-клукс-клан, з довгими капюшонами та рясами. Червоний колір також превалює. Тобто це взагалі нетиповий храм для сприйняття людей, але езотерики побачать в ньому багато символізму саме темного, чорного храму.

Сам путін також зображений на одній з ікон, що говорить про те, що у людини не все до ладу з головою. Він вважає себе месником Апокаліпсису, про який мовиться у Біблії, що саме він принесе руйнацію. І ми бачимо, як він підкреслює чотирьох вершників Апокаліпсису – війну, смерть, голод і чуму. Тобто всі ці частини одного цілого йдуть саме від путіна.

Та на щастя для нас, це просто самопроголошений месник, який вважає себе реальним. І я на 100% впевнений, що доля вчинить з ним дуже жахливо, тому нам хвилюватися за це вже не потрібно.

– “Вежі” Кремля вже почали воювати між собою. Чи з’їдять ці сили одна одну, якщо ми говоримо про Пригожина, Кадирова, путіна, Шойгу та інших?

– Дійсно, це протистояння є, і у 2023 році ситуація буде дуже важкою, тому що кожен намагається тягнути ковдру на себе. Кожен намагається довести путіну свою ефективність. Це такі собі щури, які руйнують абсолютно все. Карти показують, що не всі там радіють з того, що відбувається, там майже ніхто цьому не радий. Цар щурів сховається у бункері, якщо буде думати про якісь ядерні аспекти, а інші сховатися не зможуть. Тому багато хто незадоволений тим, що путін робить.

Але що цікаво, вони вже починають планувати або смерть, або капітуляцію путіна, тому що інші щури вже втомилися і не знають, як вийти з цієї ситуації. Всі думали, що все пройде легко і війна закінчиться за три дні, а вона вже майже рік триває. Наразі вже є плани, як скинути путіна з престолу.

– Чи російське суспільство ментально готове до змін у 2023 році, чи вплине на їхні настрої можлива друга хвиля мобілізації?

– Буде дуже велика мобілізація, я бачу багато жінок, які перебуватимуть у дуже сумному стані. Карта “п’ятірка кубків” говорить про те, що жіноча енергія почне бунтувати в першу чергу. Якщо під час першої хвилі брали хлопців з глибинки, то під другу хвилю потраплять хлопці з більш заможних родин, тому вони почнуть бунтувати.

На росії дійсно почнуться мітинги і піде хвиля негативу. Тому, сподіваюся, що це почне вносити певні корективи в погляди людей. Але ми говоримо про націю, якій тисячі років вбивали, що вони найкращі. Тому з того, що я бачу на картах – зламати в головах людей оцю установку, що все це зараз заради великої росії, буде дуже важко.

– Чи дійде війна до Москви у 2023 році?

– Малоймовірно, що це відбудеться. Але дуже велика частина армії, якою вони так пишаються, покине Україну. Вони реально бояться, що наші союзники – США та Європа – підуть на росію. Але я не бачу, щоби нам була потрібна їхня земля, наші люди туди не збираються вторгатися.

– Про майбутнє нашого президента Володимира Зеленського, чи немає для нього якихось загроз серед його оточення?

– Неймовірно гарне оточення, при чому магічне оточення. Але єдина його найболючіша тема – це його дружина. Він дуже за неї переживає, бо вона має дуже позитивну енергію, якою він підпитується, вона віддає йому все. І це неймовірно, коли таке поєднання відбувається, коли дружина віддає чоловіку всю свою енергію. За президента хвилюватися не потрібно.

Бачу, що багато негативу, який був ще влітку навколо нього, зник. Він зробив висновки щодо його оточення і зараз він перевіряє його дуже сильно. Але найслабша його ланка – це дружина, тому найбільшу увагу треба приділити саме її безпеці.

– Коли в Україні закінчаться проблеми зі світлом та стабілізується енергетична система?

– Вона вже більш менш енергетично стабілізувалася. Тому що для людей, як виявилося, почало вистачати і трьох годин світла, щоб приготувати їсти, підзарядити гаджети, зробити всі свої справи. Але найбільш важкими будуть наступні два місяці, саме енергетично. Не в тому плані, що не буде більше прильотів, вони будуть. Але саме енергетично, психологічно ці місяці будуть важкими для нас. Але те, що бачу на картах, це може затягнутися до семи місяців – не емоційний аспект, а прильоти та відновлення нашої електроенергії.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Оточення Путіна вже планує його сmeрть або капітуляцію – відомий екстрасенс