facebook

Ядерна війна і “другий Чорнобиль”: відомий астролог озвучила новий прогноз

Анжела Перл розповіла, чи буде ядерна війна в Україні.

 

Астролог Анжела Перл озвучила новий прогноз про те, чи буде в Україні ядерна війна і чи варто нам чекати на “другий Чорнобиль”. Не все так погано, багато заяв Путіна є “страшилками”, проте ризики все одно є.

“Ядерної війни не буде точно. Це абсолютно точно, що не буде прям такої ядерної війни. Якесь потрапляння в атомну електростанцію можливе. Якийсь момент аварії можливий, але ні в якому разі не ядерна війна і не ядерні ракети”, – розповіла астролог в інтерв’ю Наталії Мосейчук.

Що стосується “прильотів” по АЕС, які, на думку Перл, все-таки можуть статися, то “другого Чорнобиля” боятися не варто. Астролог стверджує, що приводів для сильних побоювань немає. Масштаби будуть не настільки великими.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Також Перл висловилася про те, що РФ намагається показати виведенням в море фрегата “Адмірал Горшков” з ядерними ракетами на борту. За словами астролога, ядерної війни не буде ані в Україні, ані в усьому світі. Росія буде постійно погрожувати, але нам та країнам НАТО взагалі не варто вірити їхнім маніпуляціям.

Війна в Україні: що кажуть астрологи
Раніше Таролог Ірина Клевер розповіла про те, коли закінчиться війна в Україні. Карти Таро показують перемогу України, але все ж питання Криму, ймовірно, буде вирішуватися довше. А ось астролог Олексій Кириченко розповів, що вже цього року закінчиться гаряча фаза війни. Однак є два сценарії її закінчення.

На думку Анжели Перл, на нашу країну чекає переломний момент. Глобальних змін на Фонті варто чекати навесні, в березні.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ядерна війна і “другий Чорнобиль”: відомий астролог озвучила новий прогноз