facebook

Будуть нові “прильоти”: екстрасенс назвав список найнебезпечніших міст і дати

Шептицький припустив, що для масованого удару росіяни все ще накопичують ракети

 

Екстрасенс і таролог Роман Шептицький назвав найнебезпечніші міста і регіони, де можуть бути нові “прильоти” російських ракет до кінця поточного тижня, а саме до 15 січня.

Свій прогноз він озвучив, роблячи розклад карт Таро. Шептицький припустив, що для масованого удару росіяни все ще накопичують ракети, але це не означає, що вони не будуть атакувати взагалі.

“За кожен “приліт” по Україні буде “приліт” по Росії”, – пригрозив таролог.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

У список найнебезпечніших міст і регіонів, де тиждень може вийти неспокійним, цього разу потрапили Харків (і область), Дніпро (і область), Запоріжжя (і область), Одеса (і область), Черкаси (і область), Полтава (і область), Київ (і область), Чернівці (і область).

Роблячи розклад по Черкасах і області, Шептицький зазначив, що випала дуже негативна карта, і попередив, що найбільш небезпечною буде перша половина тижня (9-11 січня); по Полтаві – середина тижня (11-12 січня) може бути небезпечною; по Чернівцях – загалом підвищена загроза.

Донецька, Луганська, Запорізька області і Крим готуються до звільнення, прогнозує Шептицький. Він додав, що на окупованому півострові панують панічні настрої. За його прогнозом, там будуть гриміти нові вибухи, ЗСУ продовжать знищувати ворожі бази у Криму.

 

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Будуть нові “прильоти”: екстрасенс назвав список найнебезпечніших міст і дати