facebook

Російський військовий підірвав гранату і вбив товаришів по службі

російський військовий підірвав гранату і вбив товаришів по службі

Усі загиблі та поранені окупанти були мобілізованими.
У Білгородській області РФ командир взводу окупантів вранці підірвав гранату в розташуванні поряд із боєприпасами, після чого сталася детонація і виникла масштабна пожежа. Серед окупантів є загиблі та поранені. Про це повідомляє УНІАН із посиланням на росЗМІ.

Інцидент стався на хуторі Тоненьке у Корочанському районі Білгородської області у колишньому Палаці культури. Видання Regnum із посиланням на свої джерела у місцевих екстрених службах повідомило, що винуватця звуть Дмитро Л., він сержант. Нібито заради жарту він вирішив підірвати ручну гранату РГД-5 та кинув її поряд із складом боєприпасів.
У результаті почалася детонація та пожежа, яка охопила площу розміром 450 метрів квадратних. Полум’я гасили протягом чотирьох годин. Джерела повідомили, що внаслідок інциденту троє окупантів загинули, вісім зникли безвісти, отримали поранення 16. Усі загиблі та поранені були мобілізованими.

Місце вибуху зараз оточене, оскільки існує ризик подальшої детонації окремих боєприпасів. За цим фактом відкрито кримінальну справу за ч. 3 статті 349 КК РФ – про порушення правил поводження зі зброєю, що спричинило смерть двох і більше осіб.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Російський військовий підірвав гранату і вбив товаришів по службі