facebook

На Україну чекають катастрофи: астролог описала моторошні події 2023 року

Росія може завдати серйозного удару.

 

Астролог Яна Тимощук описала моторошні події, які чекають на Україну в 2023 році. У нашій країні можливі катастрофи, біду принесе Росія.

За словами Тимощук, українцям не варто боятися катаклізмів, в цьому плані нам пощастило. Однак є й інші загрози, які пов’язані з водою.

“В цілому, якщо дивитися в історії, іноді я ще підключаю астрологію, я займаюся ведичної астрологією і ми беремо вектор астрології-історії. Це рік Чорного водяного Кролика, і він говорить про те, що катастрофи в історії відбувалися якраз, в певні роки… І авіакатастрофи можуть бути, і тут можуть бути питання в управлінні України”, – зазначила астролог.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Іншим країнам теж варто готуватися до біди. В Японії можуть бути цунамі, а в РФ буде максимально неспокійно. Країна-агресор буде влаштовувати теракти і це може відбитися на Україні. Однак астролог зазначила, що куди більше горя можуть принести українцям інші події.

Так, Тимощук бачить небезпеку з води. Можливо, в Україні буде повінь. Крім цього, РФ може завдати ударів з Чорного моря. Також можливо, що рашисти вирішать підірвати дамби, що теж призведе до трагедій і повені.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Україну чекають катастрофи: астролог описала моторошні події 2023 року