facebook

Хто в Росії ухвалює рішення замість Путіна: астролог Влад Росс дав відповідь

За словами астролога, фактично до влади прийшли секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев зі своєю компанією, до якої входять Герасимов і Шойгу.

У Росії 8-10 січня стався переворот, коли було відсторонено організатора ПВК Вагнера Євгена Пригожина. Фактично до влади прийшли секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев зі своєю компанією: тобто генерала Валерія Герасимова тут же він призначив, який панує над усією армією, тут же міністра оборони РФ Сергія Шойгу повернули до влади.

Про це в інтерв’ю ТСН.ua розповів відомий астролог Влад Росс, відповідаючи на запитання, хто ж у Росії ухвалює рішення щодо України, щодо ситуації на фронтах, щодо війни в цілому замість Володимира Путіна, якщо, за словами Росса, справжнього Путіна вже нема, а на екранах ми бачимо його двійника.

“І, за деякими даними, Пригожину залишилося жити зовсім недовго. Днями почули, що українські терористи скинули Дугіну (Дар’я Дугіна – донька відомого російського пропагандиста, головного ідеолога так званого “руского міра” Олександра Дугіна – ред.), так само вони скинуть Пригожина. Від кого ж це була звістка? Звичайно ж, від нього – від прессекретаря Путіна Пєскова. Ну, якщо видано план усунення Пригожина вже самим Володимиром Путіним, то його буде виконано найближчого місяця. Нехай дбає про своє здоров’я”, – підсумував Росс.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Хто в Росії ухвалює рішення замість Путіна: астролог Влад Росс дав відповідь