facebook

“Сльози заливають”: В сімї Ірини Фодишин сталось велике горе

БРАТ ІРИНИ ФЕДИШИН ЗАГИНУВ У БОЯХ ПІД СОЛЕДАРОМ: “СЛЬОЗИ ЗАЛИВАЮТЬ, Я НЕ ВІРЮ!”

Артистка розповіла про болючу втрату.

У родині співачки Ірини Федишин сталося горе – на війні за Україну загинув її двоюрідний брат Роман.

Сумною звісткою з фронту виконавиця поділилася в Instagram. Федишин розповіла, що її 34-річний брат пішов з життя у боях під Соледаром. Чоловік від перших днів повномасштабного вторгнення пішов захищати Україну від окупантів.
Співачка пригадала, що лише нещодавно бачила Романа, коли він приїздив у відпустку. Тоді брат завітав на концерт до Федишин, на якому вони і зробили останнє фото разом.

“Ромчику, братику, пишу цей пост, сльози заливають, я не вірю! Ми тільки нещодавно бачилися, тебе відпустили на 10 днів додому. Ти зразу провідав нашу бабусю. Потім ти прийшов до мене у гості і розповідав про війну. Ти був повний сил, енергії, навіть, словом не обмовився, що там важко. А у мене, навіть, думки ніколи не було, що може щось трапитися. Ти постійно посміхався і піджартовув. Ми стояли на коридорі і ніяк не могли розпрощатися. Ти час від часу мене обіймав, йшов і знову зупинявся на розмову. Я запросила тебе на концерт у Трускавці, 25.01. Ти сказав, що дуже постараєшся бути. Яка ж я була рада, коли побачила тебе у першому ряду. Ти, як завжди усміхався, аплодував і підтримував мене. Після концерту ми жваво спілкувалися, зробили з тобою фото, Господи, це було наше останнє фото разом”, – поділилася своїм болем співачка.
До останньої хвилини родина співачки вірила, що Роман живий. На жаль, тіло загиблого воїна поки що неможливо винести з поля бою, адже там тривають постійні обстріли.

“Я не вірила і до останнього сподівалася, що це помилка. Можливо, ти поранений і потрапив у полон. Але твій побратим Володя, з яким ви разом добровольцями пішли на війну, повернувся сьогодні у цей окоп і пересвідчився, що тебе вже немає. Він намагається винести твоє тіло, сказав, що не залишить тебе. Але це зробити дуже важко, оскільки є оточення з трьох сторін”, – написала Федишин.

Федишин була дуже близька з двоюрідним братом та завжди відчувала його підтримку. Тепер свої благодійні концерти виконавиця присвячує загиблому герою.

“Я завжди відчувала неймовірну твою підтримку і любов. Останнє твоє повідомлення у месенджері це – поцілунок. Останній твій пост – це про мої благодійні концерти. Вони будуть у твою пам’ять. Ти гордився мною, а я ціле життя буду гордитися твоїм подвигом – віддати життя за волю України. Серце нашої родини розбите, ми дуже тебе любимо, Ромчику! Спи спокійно, мій братику”, – написала співачка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Сльози заливають”: В сімї Ірини Фодишин сталось велике горе