facebook

Україна та Росія ще зійдуться в бою у новій війні – прогноз таролога

Росія ще воюватиме з Україною, але на теренах зовсім іншої країни, переконана астрологічний експерт.

 

В Україні вже майже рік триває повномасштабна війна, а багатьох цікавить запитання, чи зможе вона знову повторитися після нашої перемоги. Відповідь на нього в інтерв’ю YouTube-каналу TOP дала астролог й таролог Людмила Хомутовська.

Так, у неї запитали, чи може Росія ще раз напасти на Україну? “50 на 50. Я не думаю, тому карти показують, що це ілюзія. Але я не можу сказати, що це 100%. Через 10 років точно ні, а через 20 років – 50 на 50”, – каже астрологічний експерт.

Таролог стверджує, що після завершення цього повномасштабного вторгнення Росія ще воюватиме з Україною, але на теренах зовсім іншої країни. “Можливо, це буде Третя світова, де вони зіткнуться, але не напряму”, – заявила Хомутовська.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Де буде Третя світова війна – прогноз таролога
“Третя світова буде в східних державах – Іран, Ірак, Сирія, можливо, Ізраїль… Це не в нас тут, не накручуйте себе”, – сказала астролог.

Нова війна чекає на світ – прогноз астролога Анни Карпєєвої
Раніше астролог Анна Карпєєва прогнозувала, що 2023-го року намічається якась “величезна війна”, наслідки якої, безумовно, стосуватимуться й України. “У 2023-му році намічається величезна війна, я говорила це давно… Сирія – ось там буде гаряча точка”, — говорила вона.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Україна та Росія ще зійдуться в бою у новій війні – прогноз таролога