facebook

“Масштабний снігопад пре в Україну, вже завтра холодний дощ хлине на ці області”: синоптики про сніг

Сильний снігопад очікується в Україні вже завтра. Синоптики попереджають про специфічну погоду, до якої українцям слід підготуватися. Експерти просять не нехтувати прогнозом і утриматися від непотрібних прогулянок і поїздок.

Як інформує “Obozrevatel”, 12 лютого, погода в Україні буде мінлива, вітряна й волога. Країною пройдуть атмосферні фронти й опади – вранці в регіонах ймовірний мокрий сніг і навіть дощ.

Водночас опади обіцяють бути нетривалими, а сильних морозів не буде. Такий прогноз опублікувала народна синоптикиня Наталія Діденко на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, від ночі неділі сніжитиме на заході та півночі, а згодом і на сході та півдні, зокрема в Харківській та Одеській областях. Подекуди навіть дощитиме.

Уже вдень, за словами Діденко, у більшості областей опади припиняться, але затримаються у Запорізькій, Луганській і Донецькій, а ще на півдні Харківщини й у Криму.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вітер прогнозують північного, північно-західного напрямків, помірним. Хоча можливі й сильні пориви – до штормових 15-20 метрів за секунду (крім західних регіонів).

Уночі стовпчики термометрів показуватимуть -5… 0 °С, а вдень із плюсовою температурою прийде відлига.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Масштабний снігопад пре в Україну, вже завтра холодний дощ хлине на ці області”: синоптики про сніг