facebook

“Вражаючий снігопад суне на цілий регіон України, страшний мороз приголомшить українців”: синоптики про сніг

Синоптики попереджають про зміну погодних умов в Україні вже найближчим часом. Варто готуватися і до опадів і до перепадів температури. Експерти закликають підготуватися і не нехтувати прогнозами.

Як інформує “УНІАН”, протягом цього тижня в Україні очікується зміна синоптичної ситуації, погода не буде одноманітною. Також очікуються незначні коливання температури, а на дорогах подекуди буде ожеледиця. Про це розказали в Укргідрометцентрі.

Зокрема, за даними синоптиків, у найближчі три доби в Україні очікується невеликий сніг, сьогодні – у східних областях помірний сніг, вдень місцями з дощем. Поступово опади припинятимутья. Вже у четвер, 16 лютого, на Правобережжі буде без опадів. Але перед вихідними з північного заходу в Україну знову зайдуть атмосферні фронти.

За даними Укргідрометцентру, найближчими днями в нашій країні очікується вітряна погода. Зокрема, сьогодні протягом усього дня можуть бути пориви 7-12 м/с, а 15 лютого у південній частині місцями пориви 15-20 м/с.

Температура 15-16 лютого вночі становитиме 2-9° морозу, вдень від 2° морозу до 4° тепла, у східних, північно-східних областях очікується до 0-5° морозу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Вражаючий снігопад суне на цілий регіон України, страшний мороз приголомшить українців”: синоптики про сніг