facebook

Пророцтво карпатського мольфара на 2023 рік: коли помре Путін і як закінчиться війна

Василь Юращук впевнений – українська перемога не за горами.

Відомий карпатський мольфар Василь Юращук зробив прогноз на 2023 рік. Багато його пророцтв з приводу війни в Україні вже збулися і продовжують збуватися. Розповідаємо, якими він побачив події 2023 року в нашій країні.

Василь Юращук зробив прогноз для України на 2023 рік: подробиці
Мольфар – це в культурі гуцулів людина, що володіє надприродними здібностями. Мольфари можуть передбачати майбутнє, робити цілющі відвари на травах, впливати на погоду. Карпатський Мольфар Василь Юращук, наприклад, займається тим, що пророкує майбутнє. Він спрогнозував, що найближчою переломною датою у війні в Україні стане 22 березня 2023 року. За його даними, в цей день відбудеться подія, після чого весь український народ відчує полегшення. У цей день може померти кремлівський диктатор Володимир Путін.

“Є 33 шамана у Путіна. Між ними є один великий такий, як Ванга. Зла сила в Путина вселилася”, – сказав мольфар.

Однак відразу після смерті диктатора все не закінчиться, додав Юращук. Він каже, що через Росію Україна може страждати близько двох років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Навесні Путін помре. Буде ще трохи війна після його смерті, десь ще два роки це буде тягнутися, але Україна переможе, а Росія розпадеться”, – резюмував Василь.

Мольфар додав, що бачить у майбутньому обрання Володимира Зеленського президентом на другий термін.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Пророцтво карпатського мольфара на 2023 рік: коли помре Путін і як закінчиться війна