facebook

Пост одкровення чоловіка про 30-річних жінок

Вона піде і буде займатися тим, чим хоче. Вона знає себе досить добре, щоб бути впевненою в тому, хто вона, чого вона хоче, і від кого. Вони навряд чи влаштує тобі істерику в пристойному ресторані.

З віком я все більше ціную жінок, яким за 30. Для цього є багато причин.

Наприклад, 30-річна жінка ніколи не розбудить тебе серед ночі, щоб запитати; «Про що ти думаєш?». Їй пофіг, про що ти думаєш.

Якщо 30-їй жінці лінь дивитися з тобою спорт по телевізору, вона не буде сидіти і скиглити з цього приводу. Вона піде і буде займатися тим, чим хоче. Вона знає себе досить добре, щоб бути впевненою в тому, хто вона, чого вона хоче, і від кого.

Вони навряд чи влаштує тобі істерику в пристойному ресторані. Звичайно, якщо ти цього заслуговуєш, вони тебе спокійно пристрелять, якщо вважатимуть, що їм це зійде з рук. 30-річні жінки досить впевнені в собі, щоб познайомити тебе зі своїми подругами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Жінка молодшиа може уникати навіть кращих подруг оскільки не довіряє своєму партнерові. Жінці старшій по барабану, якщо ти вважаєш її подруг привабливими.

Вона знає, що її подруги ніколи її не зрадять. У 30-річних жінок інтуїція оракула. Тобі не треба ні в чому їм зізнаватися — вони і так все про тебе знають.

Яскраво-червона помада прекрасно виглядає на 30-річних жінках, чого не можна сказати про тих, хто молодший. Якщо навчишся ігнорувати пару зморшок тут і там, виявиш, що жінки за тридцять сексуальніші ніж молоді. Тридцятирічні жінки відверті і чесні. Вони тобі скажуть в лоб, якщо ти скотина, або поводишся як скотина.

Тобі ніколи не доведеться гадати, як вона до тебе ставиться. Є багато причин захоплюватися жінками, яким за 30.

Дами, я приношу свої вибачення. Для всіх чоловіків, які люблять говорити: «Навіщо купувати цілу корову, коли можна отримати молоко даром», у мене є новина. Сьогодні 80 відсотків жінок не зацікавлені в шлюбі.

Чому? Тому що розуміють, що немає сенсу купувати цілу свиню заради сардельки.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Пост одкровення чоловіка про 30-річних жінок