facebook

У Росії зараз все горить: який сигнал Байден надіслав Путіну в Києві

У Росії зараз все горить: який сигнал Байден надіслав Путіну в Києві

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прокоментував візит президента США Джо Байдена до Києва, що відбувся у понеділок, 20 лютого.

Про це повідомляє “Хвиля”, посилаючись на публікацію глави МЗС у Фейсбуці.

“Скажу так: обидва президенти задоволені розмовою. Атмосфера – максимально довірча та душевна. Цей візит є перемогою українського народу та президента Зеленського. Він здійснений всупереч усьому заради перемоги України та всього вільного світу. Чіткий сигнал на болота – вас ніхто не боїться!”, – написав Кулеба.
Також він анонсував три візити за кордон – до Брюсселя, Гааги та Нью-Йорка.

У Брюсселі, повідомив міністр, відбудеться перша тристороння зустріч Україна-ЄС-НАТО. Він додав, що мета саміту у такому форматі – координація зусиль зі зброї, тренувань, збільшення обсягів роботи оборонної промисловості.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Кулеба зазначив, що під час візиту до Гааги також обговорюватиметься питання військової допомоги Україні. Крім того, розглядатимуться питання відповідальності РФ, членства України в ЄС. Також міністр візьме участь у заходах з нагоди повномасштабного вторгнення.

“Генасамблея, Рада Безпеки, зустрічі. Це буде про коаліцію на підтримку України, Формулу світу Зеленського, а також інші важливі рішення”, – розповів він про плани на поїздку до Ньо-Йорка.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Росії зараз все горить: який сигнал Байден надіслав Путіну в Києві