facebook

Які дні лютого будуть найстрашнішими. Прогноз відомого екстрасенса

Які дні лютого будуть найстрашнішими. Прогноз відомого екстрасенса

В інтерв’ю YouTube-каналу “КаПаБу” він заявив, що ймовірні обстріли під вечір, але вони не будуть масованими. Основна загроза буде з моря, каже астрологічний експерт.
Екстрасенс, переможець “Битви екстрасенсів” Каїн Крамер прогнозує, що 22 лютого Росія може запустити на територію України дрони або повітряні кулі з відбивачами, щоб виснажити нашу ППО.
23 лютого росіяни можуть теж “кошмарити” Україну, але цей день буде спокійнішим, ніж попередній, стверджує Крамер.

“24 лютого будуть спроби наступу, спроби переміщатися. Цього дня, ймовірно, буде загострення у прикордонних з РФ населених пунктах”, – прогнозує екстрасенс.

При цьому він не бачить серйозної загрози з боку Білорусі, громадяни цієї країни не хочуть йти воювати. А от прикордоння з Росією – небезпечне, переконаний Каїн.

Крім того, астрологічний експерт не побачив у річницю повномасштабного вторгнення ракетних обстрілів України росіянами. А от вже наступного дня, 25-го числа, “прильоти” ймовірні, та гарно спрацює наша ППО.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“25-го числа можуть бути обстріли дуже потужні, це може бути цивільна інфраструктура”, – каже Крамер. Він додав, що у період з 22 по 26 лютого ліпше залишати дітей вдома.
Раніше астролог Валентина Віттрок спрогнозувала, що до річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2023 року готується якийсь бойовий “сюрприз” для російських окупантів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Які дні лютого будуть найстрашнішими. Прогноз відомого екстрасенса