facebook

Помістила єнота в сушку і знімала відео: поліція перевіряє блогерку, яка знущалась над твариною (ВІДЕО)

На Івано-Франківщині під час моніторингу соціальних мереж дільничний офіцер поліції виявив жахливу публікацію. На відео, яке розмістили у мережі Instagram знущались з тварини. Єнота помістили у сушильну машину, а тоді її увімкнули.

Про це розповідає “24 канал”.

Як повідомили поліцейські, інформацію було негайно зареєстровано для перевірки.

Наразі поліцейські встановлюють особу правопорушника чи правопорушниці, а також всі обставини події. Проводиться перевірка.

Відео інциденту на сторінці організації “Дім Сірка SOS” оприлюднила адміністраторка групи Любов Філь.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“От що творить безкарність за жорстоке поводження з тваринами. Така поведінка — аморальна, неадекватна, а дії – пряме порушення закону. Ця особа ще й веселиться з того, що тваринка мучиться! Питання ще також до людей, які переглядають ці сторіс і мовчать”! — йдеться у дописі.

Одне із українських видань повідомило, що ймовірно, знущалася над тварриною колишня студентка Івано-Франківського юридичного інституту НУ “Одеська юридична академія”. В інституті одразу прокоментували жорстоке поводження дівчини.

“Викладацький та студентський колективи навчального закладу різко засуджують відеодопис, й акцентують, що дівчина 2 два роки не є студенткою закладу та жодних важелів впливу на її поведінку, на жаль, немає”, – зазначили у виші.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Помістила єнота в сушку і знімала відео: поліція перевіряє блогерку, яка знущалась над твариною (ВІДЕО)