facebook

Маг Шептицький назвав дату судного дня для окупантів: “Вони всі поляжуть”

Відомий екстрасенс Роман Шептицький зробив прогноз на весну.

Маг і півфіналіст “Битви екстрасенсів” Роман Шептицький зробив таро-розклад про ситуацію в Україні на березень 2023 року. Він каже, що атмосфера напружена. Перша половина місяця мине в очікуванні поставок зброї, що загарбники спробують використовувати в своїх цілях:

“Навесні у них нібито починається останній акт гострого наступального потенціалу. Буде більше дезінформації, залякувань, сатанистських спокус, переманювань, брехні. Ворог розраховує на те, що він нас виснажить, але він дуже сильно помиляється. Ми, нехай і трохи побиті, але дуже впевнено стоїмо на ногах”.

Також Шептицький нагадав, що не варто забувати про небезпеку, яка вже буквально на носі – в період з 23 по 25 лютого можуть бути масовані ракетні атаки на честь річниці з початку повномасштабної війни.

“Нам головне – це вистояти період з 23 по 25 лютого. Потрібно це пройти, прожити. Потім перша половина березня ще йде такою, ніби у них буде якась перевага. Це складно назвати перевагою, це просто буде той час, коли ми ще будемо очікувати допомоги. Вони будуть максимально намагатися цим скористатися”, – уточнив Шептицький.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Попри всі складнощі, в березні все ж настане той довгоочікуваний судний день для окупантів.

“У березні буде судний день для ворога. Продовжиться звільнення території України до кордонів 1991 року. По картах я можу сказати, що починаючи 13-15-20 березня енергія для контрнаступальних дій буде дуже хороша. Я б навіть сказав, що додаткова активізація може бути з 11 березня”, – резюмував маг Шептицький.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Маг Шептицький назвав дату судного дня для окупантів: “Вони всі поляжуть”