facebook

Соловйов “розкрив” “двійника” Зеленського: чергова маячня російської пропаганди

Соловйов “розкрив” “двійника” Зеленського: чергова маячня російської пропаганди

Російський пропагандист Володимир Соловйов зганьбився черговим фейком – йому привидився двійник президента України Володимира Зеленського.

Як передає “Хвиля”, про це повідомили у Центрі протидії дезінформації.

Так, у російських пропагандистів настав відчай, і вони намагаються щосили поширити новий фейк. На цей раз Соловйов зробив “сенсаційну” заяву про нібито “двійника” Зеленського, опублікувавши при цьому його фото. Однак він не врахував важливого моменту – на фото чітко видно, хто ж цей “загадковий двійник”.

“Двійник, у нього двійник! Ахахаха, Господи, я навіть не повірив спочатку! Навіть поліз перевіряти на офіційний ютуб-канал українського уряду. Двійник катається із Зеленським постійно, а іноді і замість нього. Ось вам і відповідь, як так вийшло, що Зеленський “героїчно їздив у Бахмут та Херсон”, – написав Соловйов.
До того ж пропагандист опублікував кілька фото, де нібито за спиною Зеленського є людина, яка схожа на нього. Більше того, виходячи з версії Соловйова, двійник навіть не ховається, а перебуває на всіх заходах поряд із президентом.

Проте роспропаганда осоромилася своїми фейками вкотре. У Центрі протидії дезінформації розвінчали вигадки та розповіли, кого ж рашисти намагаються видати за “двійника” Зеленського. За “двійника” лідера України видали його охоронця Максима Донця.

Виходячи з даних Центру, фейк про існування двійника Зеленського розрахований на внутрішню аудиторію Росії з метою дискредитації керівництва України.

“Насправді на всіх вказаних фото – охоронець Президента України Максим Донець”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, у Центрі наголосили, що “пропагандисти з легкістю вигадують подібні фейки, тому що дивлячись на путінських дублерів, вже самі не можуть дізнатися про сьогодення і довести його існування”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Соловйов “розкрив” “двійника” Зеленського: чергова маячня російської пропаганди