facebook

Накивали п’ятами: хто з відомих чоловіків не повернувся в Україну після 24 лютого

Є зірки, які нині мешкають за кордоном, проте іноді повертаються в Україну.


Рік тому життя усіх українців змінилося назавжди. 24 лютого 2022 року Росія почала повномасштабну війну проти нашої України, ми прокинулися від вибухів та жахливих новин. Жінки рятували дітей та вивозили їх за кордон.

Проте є відомі чоловіки, які теж опинилися за межами України та не повернулися додому протягом цього року. Хто це – читайте нижче.

Влад Яма
Хореограф зізнавався, що встиг виїхати з України 24 лютого до запровадження воєнного стану. Він мешкає у США разом зі своєю родиною. Влад Яма регулярно отримує порцію критики через те, що він втік, проте сам каже, що в нього були “причини”, які він не поспішає розкривати.

Хореограф Женя Кот зазначав, що виїжджати чи ні – особиста справа кожного. Втім варто перевірити як саме виїхав Влад Яма, адже кордони закрили рано вранці.

Олег Винник
Відомий співак на початку повномасштабного вторгнення не розповідав, де він знаходиться. В його соціальних мережах лише з’являлися патріотичні картинки. Ще до початку повномасштабної війни Винник скасував декілька своїх концертів, як повідомлялося, через проблеми зі здоров’ям. Згодом виявилося, що співак у Німеччині. Там він знаходиться на лікуванні, проте що саме з артистом – невідомо. Також залишається загадкою, коли саме Винник опинився за кордоном.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Адвокат артиста розповідала, що він проживає у Берліні, проте навіть звідти він допомагає українцям. Нещодавно Слава Дьомін розповідав, що Винник продовжує лікування.

Хто з відомих чоловіків виїжджає за кордон, проте іноді повертається
Багато хейту лилося на Потапа, Монатіка, Анатолія Анатоліча. Вони перебували за кордоном, проте не залишилися там на увесь рік. Так, Потап повертався до України влітку та восени, проте він мешкає вдома не постійно, артист їздить за кордон з концертами.

Монатік, який разом з родиною виїхав до Барселони напередодні повномасштабної війни, вирішив повертатися влітку. Він зізнається, що йому важко, адже він раніше ніколи не розлучався зі своїми дітьми надовго. Анатолій Анатоліч та його родина також виїхали за кордон, сам він іноді приїжджає до України. Тут він бере інтерв’ю, відвідує військових та допомагає українцям.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Накивали п’ятами: хто з відомих чоловіків не повернувся в Україну після 24 лютого