facebook

Чим пожертвує Україна заради перемоги: тарологиня Ірина Клевер пророкує спекотний сезон

Влітку Україна набере потужності у сенсі військових дій

Відома тарологиня Ірина Клевер зробила прогноз щодо воєнних дій влітку 2023 року.

Якщо дивитися глобально, влітку Україна набере потужності, всередині країни, карти показують, що немає згоди та союзу. Це звичайно не добре, але пережити можливо, показують також стримання контрнаступу.

Коли відпустять процес, все піде за планом і буде гаряче. Вісімка посохів показує, що не вистачає ще двох посохів і буде фінал, це 80% успіху. Ірина Клевер наголошує, що є велике бажання закінчити це протистояння. Але назавжди і без ніяких недомовок, як минуло разу. Своїми діями в червні Україна буде задоволена.

Поставить крапку у війні документ, який Україна не підпише, але буде впливати на нього, що він був таким, яким вона погодиться підписати. У липні будуть ще продовжуватись обговорення і торгівлі з приводу цього документу. Таке враження, ніби Україна буде виторговувати собі пункти, в яких вона зацікавлена. Чимось доведеться пожертвувати, але в підсумку залишиться задоволена. Чим саме Україна пожертвує, тарологиня не захотіла озвучувати, лише сказала українськими законами.

На серпень місяць випала карта “сонця”. Страхи та загрози йдуть, і розсипаються, старший аркан “колесо фортуни” вказує на фінал. Всім буде зрозуміло, що саме в серпні буде затвердження того документу, за який торгувались.

Що стосується тих територій, які наразі у полоні, вони будуть повернуті до України, єдине, що дати їх повернення будуть іншими. Головне, що вони будуть українські, а дати повернення будуть прописані, зазначила тарологиня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чим пожертвує Україна заради перемоги: тарологиня Ірина Клевер пророкує спекотний сезон