facebook

Ескортне минуле та зашквар щодо Криму: присудження блогерці відзнаки ГУР розлютило Мережу

У п’ятницю, 3 березня, радник керівника ОП Михайло Подоляк влаштував зустріч із блогерами щодо їхньої інформаційної діяльності в мережі під час війни. Мережу розбурхало кілька моментів на цій зустрічі. Зокрема те, що на ній були присутні блогери з відомої “Голодної туси” та блогер який приїхав з відпочинку з закордону Євген Таллер, а сам Подоляк під час зустрічі переходив на російську мову. Але найбільше обурило користувачів соцмереж присутність на зустрічі київської блогерки Ксюши Манекен. Блогерка у соцмережі після зустрічі із Подоляком розмістила фото нагороди від ГУР, яку отримала ще торік.

Зокрема, обурення викликало минуле дівчини в ескорті, яке вона, до слова, не приховує, та її слова щодо Криму.

Наприклад, в одному з Telegram-каналів припустили, за що Ксюшу могли нагородити. Мовляв, надала інформацію про колишнього, яким цікавилось ГУР.

Ксюша вирішила, що саме після зустрічі в ОП варто похизуватися нагородою від ГУР. Подоляк нікого з блогерів не нагороджував, хоча в мережі вирішили інакше Також серед тих, хто не підтримує відзнаку блогерки дружина командиру АЗОВа Дениса Прокопенка Катерина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сама ж Ксюша не утрималася від коментаря та відповіла хейтерам.

“Я сьогодні отримала дозу мотивації, яку хочу передати вам… Такі офіційні зустрічі набагато більше мають значення, ніж публічне знецінення в контексті “хто ти? блогер? та хто ти взагалі такий?”. Важливіше не скільки людей вас підтримує, а хто саме… Просто робіть свою справу”, – написала вона.

 

“Знаєте, що мене засмутило? Те, що наші люди настільки не довіряють нашій країні, що вважають, ніби такі речі дають просто так. Ні за що… Також засмутило, що багато людей навіть не спромоглися прочитати за що, коли і ким вона видана. Це не “герой”, не військова медаль за службу… Було б круто, якби всі займалися тим, що робили б все можливе, аби наблизити країну до перемоги. А не шукати “зраду” серед своїх”, – додала Ксюша.”Неважливо, що про тебе говорять інші, вдягнена ти на фото чи напівгола, не важливо навіть, якою мовою ти розмовляєш. Важливо бути особистістю, вчитися… розвиватися, бути вірною собі та робити те, що любиш”, – підсумувала вона.

Серед причин хейту також слова блогерки щодо Криму у 2015-му році, на що у дівчини теж знайшлася відповідь.”Скріни 2015-16 років про Крим… В той час я, як і багато інших, не розуміла, що відбувається. Вважала, що головне, аби всі були живі та здорові. З того часу багато змінилося. Але кому це цікаво. Люди зайняті тим, що кидають в мене каміння, ніби самі без гріха. Ну зате про війну і проблеми всі забули на певний час”, – прокоментувала вона.

Згодом Михайло Подоляк, аби уникнути непорозумінь, записав звернення щодо зустрічі з блогерами. Посадовець наголосив, що не має відношення до відзнаки ГУР та не вручав нічого нікому.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ескортне минуле та зашквар щодо Криму: присудження блогерці відзнаки ГУР розлютило Мережу