facebook

Бойові дії стихнуть у квітні

Бойові дії стихнуть у квітні


— 2023 року всім українцям хотітиметься спокою і стабільності, але доведеться відвойовувати своє, — каже астрологиня 55-річна Олена Максимова. — Розслаблятися ніколи, бо увага міжнародних партнерів переключиться на інші країни. Китай спробує розв’язати війну проти Тайваню.

Астролог формує гороскоп для України на 2023 рік.

— У світі починається нова ера. Відбуватимуться серйозні зміни в науці. Війна в Україні змусить людство шукати нові технології, особливо в галузях енергетики, транспорту й інформації.

Війна в Україні буде вигідна Європі й Америці, бо зароблятимуть великі гроші на виготовленні зброї. Українці мають зробити все, щоб не допустити затягування війни. Зміниться характер міжнародної політики. Україна спробує створити нову міжнародну миротворчу модель.

Українцям треба сподіватися на себе, дбати про власні інтереси та просувати їх на дипломатичному рівні. Подарунків від долі чекати не варто. Рятуватимемо себе і країну. Це рік згуртування нації, впертого та повільного відновлення кордонів України 1991 року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зима

Українцям не варто боятися зими. Вона буде складна, але люди знайдуть спосіб зігріти сім’ї та поділитися теплом із сусідами. Для тих, хто пережив 1990-ті, немає нічого неможливого. Як би Росія не намагалася, влаштувати блекаут їм не вдасться. Електрики вражатимуть винахідливістю, відновлюватимуть світло в найкоротші терміни. Підприємці запасуться пальним і генераторами, будуть винахідливі, підбадьорюватимуть клієнтів. Завдяки цьому зуміють заробити у скрутні часи. Світ вважатиме українців невмирущою нацією.

Політика

Суттєвих змін на політичному олімпі не буде. Політики ризикують втратити довіру інвесторів. Почнуть вилазити неприємні факти про окремих можновладців. Країна здригнеться від гучних корупційних скандалів. Гроші, виділені на відбудову, використовуватимуть не за призначенням. У зведені за сучасним дизайном багатоповерхівки заселятимуть родичів, а не тих, хто дійсно постраждав від війни. Справжнім потерпілим допоможуть відбудуватися сусіди. Деякі регіони будуть винятком. Така тенденція пануватиме не всюди. Це залежатиме від окремих керівників на місцях.

Поліція і розвідка виловлюватимуть колаборантів, які мають відповісти за скоєне. Повернутися в Україну наважаться нардепи-зрадники, які чекали на прихід Росії, але перед повномасштабним вторгненням чкурнули за кордон. Залишити їх непокараними не маємо права.

У нації з’явиться новий лідер, який діятиме спільно з президентом, а згодом стане йому чесним конкурентом на виборах.

Економіка

До весни отримуватимемо серйозні фінансові вливання. Багато коштів буде вкладено в оновлення енергетичної галузі.

Країни, які зараз нас спонсорують, самі потерпатимуть від економічної кризи. Не дадуть усього, чого наобіцяють. Восени увійдемо у фінансову кризу. Українці не чекатимуть на милість від влади. Відбудовуватимуться самотужки. Їздитимуть на заробітки, але в інших країнах не лишатимуться.

Незважаючи на економічні негаразди, люди почнуть повертатися додому з-за кордону. Приїдуть навіть ті, хто ще до війни добре влаштувався в інших країнах. Вони вкладатимуть гроші в будівництво й перевозитимуть сюди сім’ї. Вважатимуть за честь бути частиною великої нації. Україна стане модною для іноземців. Приїхавши сюди на екскурсію, багато хто захоче лишитися. Через це ціни на нерухомість зростатимуть. Знайдуться сміливці, готові інвестувати в український аграрний сектор і відкривати тут бізнес.

Війна

Війна розпочалася в рік 200-ліття Тараса Шевченка (2014. — ГПУ), а повномасштабне вторгнення сталося у 300-річчя Григорія Сковороди. Це — не випадково. Ми сьогодні розбудовуємо країну так, як цього воліли б вони — горді, незламні й мудрі. У своїй боротьбі відчуватимемо підтримку попередніх поколінь. Якщо хочемо перемогти, всі — від малого до старого — повинні взятися за вивчення історії. Там знайдемо підказку, на які граблі не варто наступати в майбутньому.

До середини січня українські воїни відвойовуватимуть території, які зайняв ворог. Активнішими станемо протягом лютого. Тоді буде кілька успішних військових операцій. У світі дивуватимуться успіхам нашого війська. Перші армії світу перейматимуть його досвід. Навіть з обмеженими ресурсами перемагатимемо там, де інші й не сподівалися б.

Характер бойових дій зміниться наприкінці березня, коли у війну втрутяться політики. Що більше територій відвоюємо до цього часу, то краще. У квітні нас змусять пригальмувати через брак грошей та зброї. Потерпатимемо від фінансового шантажу партнерів. Нас спробують всадити за стіл переговорів.

2023 року остаточного закінчення війни не буде. На розв’язання всіх політичних проблем доведеться зачекати. Велика відповідальність ляже на плечі дипломатів. На їхній стійкості триматимуться інтереси України. Зараз уся надія на них. Їм вдасться стільки ж, як нашим військовим ­2022-го.

2023 року створять нові економічні та військові союзи. Стиратимуться кордони між Україною та іншими країнами. Особливо близькими станемо з Америкою.

Культура й наука

Релігія, мова й мистецтво відкриють власний фронт. Митці створюватимуть для нас нові сенси життя, будуть джерелом натхнення і незламності. Хтось з українських літераторів має всі шанси наблизитися до Нобелівської премії.

Це час винаходів. Українські науковці й технарі демонструватимуть неймовірні технічні рішення. Знайдуть альтернативні способи опалення та освітлення, використовуватимуть сили природи. Застосують нові будівельні технології для відновлення помешкань, що зруйнували окупанти. Це принесе чергову порцію фінансових вливань від міжнародних партнерів.

Весілля і народження дітей

Вдалий час для шлюбу: 27 січня — 19 лютого, 17 березня — 6 квітня, 8 травня — 4 червня, 11–23 вересня, 8 листопада — 3 грудня. Не варто освідчуватися і одружуватися в періоди: 20 лютого — 16 березня, 7–12 квітня, 28 червня — 8 листопада.

2023-го збільшиться народжуваність в Україні. Особливо багато дітей з’явиться на світ навесні та восени. Серед немовлят буде багато творчих особистостей: поетів, музикантів, художників.

Затемнення

Протягом року відбудеться чотири затемнення. Жодне з них не буде повне. 20 квітня — Сонячне, яке вплине на Овнів, Раків і Козерогів. 5 травня — Місячне, позначиться на Скорпіонах і Стрільцях. 14 жовтня — друге Сонячне затемнення у знаку Терезів. Його негативний вплив відчують також Козероги й Раки. 28 жовтня — Місячне, яке вдарить по Стрільцях, Близнюках, Скорпіонах і Левах. Події, що стануться під час сезону затемнень, підштовхнуть нас до переоцінки всього, що відбувається в житті.

Ретро-Меркурій впливатиме на здатність мислити, домовлятися і планувати. У такі періоди складніше вирішувати поточні проблеми. Їх буде чотири протягом року: 29 грудня — 19 січня, 20 квітня — 15 травня, 28 серпня — 16 вересня, 12 грудня — 2 січня. У цей час не варто їхати далеко за межі країни, купувати ґаджети, укладати домовленості.

Очікується три періоди, невдалі для переговорів, придбання нерухомості і зміни місця проживання: 2–18 березня, 10 листопада — 1 грудня, 23–31 грудня.

Погода і врожай

Розраховувати на високий урожай не варто. Аграрії намагатимуться обійти негоду, але буде вогко та холодно. Погода нагадуватиме британську, з великою кількістю дощу й туману. Гарна буде весна. До середини травня треба встигнути все посадити. Далі погодні умови шкодитимуть посівній.

Путін готує плацдарм для відступу

2023-й російський президент Володимир Путін, 70 років, поводитиметься як пацюк, якого загнали у глухий кут: агресивно, хитро й відчайдушно. Боятиметься за власне майбутнє, але мілітаристські настрої не змінить. Бо не готовий спинитися без перемоги. Благатиме про переговори, готуватиме плацдарм для відступу й уникатиме особистої зустрічі із Зеленським. Народне невдоволення налякає Путіна. Абсолютні невдачі на полі бою дратуватимуть. Нервове виснаження позначиться на здоров’ї.

Інстинкт самозбереження візьме гору. Боятиметься за своє життя. Рідко з’являтиметься на публіці, найчастіше його показуватимуть на постановочних відео. Реального Путіна ми не бачитимемо. Замість нього їздитимуть двійники. Замахи на життя будуть, але реалізувати їх не вдасться.

Президент України 44-річний Володимир Зеленський завойовуватиме серця людей в усьому світі. З країни не виїжджатиме. Високопоставлених гостей кликатиме до себе. За своє життя боятиметься, але в бункері не ховатиметься. Навпаки стане ближчим до людей.

Більшість складних завдань передаватиме колегам. Особисті рішення будуть невдалі. Щось змусить його перейматися через власні фінанси. Можливо, буде завдано шкоди його майну. Президент може цілком покладатися на дружину Олену. Це сильний партнер по життю. Вона триматиметься за обох, коли в нього бракуватиме сил та опускатимуться руки.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Бойові дії стихнуть у квітні