facebook

Екстрасенс назвала найпекельніші міста цієї весни

Одним з найнебезпечнішим міст залишається Бахмут.

Екстрасенс Марія Тиха розповіла, що навесні-2023 ситуація на фронті буде дуже загостреною. За її словами, окупанти продовжать обстрілювати українські міста.

В інтерв’ю УНІАН Тиха зазначила, що російські загарбники намагатимуться відкрити ще один фронт. У них в планах просування від Запорізької АЕС до міста. Що стосується Луганської і Донецької областей, то там можливі котли. Однак ЗСУ відіб’ють всі атаки, а також будуть контрнаступати.

Прогноз по містах – де будуть обстріли
Тиха зробила розклад на картах Таро і визначила, що “найгарячішою” точкою залишається Бахмут. Є небезпека застосування хімічної зброї.

“Єдине, що мене бентежить – те, що місто справді може бути знищено, там дуже багато руйнувань. З нього не залишилося практично нічого. І в мене дуже велике питання щодо мирного населення. Окупанти там можуть організувати тортури”, – каже екстрасенс.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Можуть бути “прильоти” і у Харкові та Харківській області, Краматорську, Дніпропетровську та Дніпропетровській області, Нікополю, Полтаві, Херсоні та Хмельницькому.

“Саме в березні там можуть бути сильні обстріли. Якщо ми беремо Західну Україну, то обстріли теж будуть. Небезпека нависла над Тернополем та Запоріжжям. У Києві також триватимуть ракетні атаки. У Сумській та Чернігівській областях буде загострення за участю ДРГ”, – додала експерт.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Екстрасенс назвала найпекельніші міста цієї весни