facebook

Воєнний стан може бути залишений на певних територіях держави.

Воєнний стан може бути залишений на певних територіях держави.
Коли скасують воєнний стан в Україні: астролог назвав дату

Воєнний стан на всій території України або в окремих її місцевостях припиняється після закінчення строку, на який його було введено.

До закінчення строку, на який було введено воєнний стан, та за умови усунення загрози нападу чи небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності Президент України може прийняти указ про скасування воєнного стану на всій території України або в окремих її місцевостях, про що має бути негайно оголошено через засоби масової інформації (стаття 7 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”).

Воєнний стан в Україні можуть скасувати вже 2023 року, прогнозує астролог і хіромант Володимир Бадіян.

Про це астроексперт розповів у ефірі програми People Life.
Бадіян уточнив, що воєнний стан в Україні може бути скасований не лише цього року, а й назвав передбачувану дату такого рішення. Так, він не виключає, що воєнний стан може бути скасовано до Дня Незалежності – 24 серпня.
Водночас астролог зауважив, що воєнний стан може залишитися на якихось українських територіях, що найбільше страждають від російської агресії.

“(Воєнний стан скасують – ред.) максимум – до кінця цього року”, – сказав Бадіян.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, відьма-некромант і екстрасенска Марія Тиха зробила невтішний прогноз щодо того, коли закінчиться війна Росії проти України.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Воєнний стан може бути залишений на певних територіях держави.