facebook

Жінка “перетворила хліб на вино” і її охрестили “Ісусом”: як це їй вдалося

На концерті ніхто навіть не запідозрив, що жінка розливала червоне вино з хліба в червоні пластикові стаканчики.

Олександрія Фаннелл із Мельбурна, Австралія, проявила креативність, пронісши пляшку червоного вина на музичний фестиваль у видовбаній буханці хліба. В Інтернеті її охрестили “Ісусом”, бо вона “перетворила хліб на вино”.

Про це пише видання Mirror.

Зазначається, що Александрія мала квитки на концерт гурту у Мельбурні, але не хотіла всю ніч стояти в черзі за напоями в барі. Тоді у її голові з’явився геніальний план, щоб заощадила час і гроші. Вона поклала пляшку вина за 15 доларів у великий білий хліб за 1,75 доларів, оскільки відвідувачам концерту дозволялося брати їжу.

Олександрія, яка пішла зі своєю подругою Лорен, стверджує, що ніхто нічого не підозрював, коли вона розливала червоне вино з хліба в червоні пластикові стаканчики. Користувачі соціальних мереж порівняли цей момент зі сценою з Біблії та навіть охрестили її “Ісусом”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Це трохи безглуздо і смішно, але завжди така велика черга на напої, тому я подумала, що, можливо, нам варто провезти контрабандою вина. Я надаю пріоритет комфорту та практичності на концертах. Ми вже заплатили 200 доларів за квиток”, – розповіла дівчина.

Після веселої ночі на фестивалі Олександрія подбала про те, щоб нічого не пропало, і спекла буханець хліба вдома.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Жінка “перетворила хліб на вино” і її охрестили “Ісусом”: як це їй вдалося