facebook

“Вражаючий снігопад суне в Україну з шаленою силою, холоднеча повертається в ці області посеред весни”

Синоптики застерігають українців, що снігопади і холод повертаються. Прямо посеред весни нас очікує тимчасовий прихід справжньої зими.

Як інформує “Главком”, у п’ятницю в Україну прийде атмосферний фронт із заходу, що принесе похолодання, дощі та мокрий сніг.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

За прогнозами синоптика, дощі прийдуть в західні та північні області, а також в Одещину та Миколаївщину. У східних областях найближчої ночі випадатиме мокрий сніг, вдень 31 березня опади припинятися, буде сонячно.

У деяких районах України 31 березня переважатиме суха погода: на Херсонщині, Запоріжжі, в Криму, у Дніпрі з районами, на Полтавщині, повідомляє Діденко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Температура повітря в Україні – хотілося б вище, але вже як весна скаже. Найближчої ночі очікується від 4 тепла до 4 морозу, завтра вдень в Україні +6…+12 градусів, на Луганщині +3…+7 градусів», – написала Діденко.

У Києві березень завершиться холоднуватою погодою: вночі 0-2 градуси морозу, вдень +6+9 градусів. У другій половині дня та ввечері в п’ятницю у столиці очікується невеликий дощ.

Початок квітня, на вихідні, прийде із скромним потеплінням та західними дощами.

«А ось у понеділок очікується чергове похолодання і навіть знову сніг, тепла погода затримається лише на крайньому сході України», – попереджає Діденко.

Синоптик закликала не ховати теплі речі далеко, а також тримати настрій та голову в рівновазі, слідкувати за рівнем артеріального тиску.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Вражаючий снігопад суне в Україну з шаленою силою, холоднеча повертається в ці області посеред весни”