facebook

“Жертви, удари, загрози”: таролог Цибульська дала м0торошнuй прогноз для України на квітень

Вона зробила прогноз по регіонах.

Таролог Рубіна Цибульська зробила розклад на картах і розповіла, на що чекає Україну в квітні. Вона зробила прогноз для регіонів нашої країни.

“Найважчий етап в країні вже позаду, і зараз починається новий час, трансформація. Квітень – це час для перебудови в країні у всіх напрямках, які йтимуть не один рік… Цей місяць принесе дуже багато хороших новин… Все готово для переможних дій”, – вважає Цибульська.

За словами таролога, ворог спробує хитрувати. Можливі жертви, окупанти спробують знищувати ресурси. Цибульська стверджує, що ворог вирішить взятися за старе і навіть може влаштувати великий вибух, який нібито призведе до трагедії.

Що чекає на центральну частину України в квітні – думка Цибульської
За словами таролога, на центр України може чекати теракт. Цибульська стверджує, що ворог хоче влаштувати провокації, йому потрібні жертви.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Показує жертви, поранення, руйнування. Місяць буде несприятливим для центральної частини… Десь навіть може статися щось з водою, підтоплення можливо. Є ризик пошкодження житлових будинків, тобто небезпека для мирних жителів. Повторення ситуації… Можливо, це пов’язано з житловим будинком. Будьте обережні в місцях скупчення людей… Планується якась катастрофа, саме в певний, якийсь знаменний день”, – розповіла таролог.

Прогноз на квітень для південної частини України
Цибульська вважає, що в цій частині країни може трапитися щось дуже несподіване для ворога. Таролог передрікає удари по окупантах. Вона вважає, що будуть хороші новини.

“Наприкінці місяця на нас чекають несподівані, радісні, переможні дії”, – стверджує Цибульська.

Північна частина України – таро-прогноз на квітень
На думку таролога, в північній частині України окупанти можуть спробувати атакувати якимось незвичайним і хитрим способом. Ворожа сила буде впроваджувати якийсь новий план. Цибульська передрікає загрозу.

“Руйнування будинків, вогонь, поранення, жертви. Є обмеження для людей, навіть можуть бути проблеми з водою… Загроза з повітря, на жаль, для деяких областей залишається”, – зазначила таролог.

Що чекає на східну частину України-пророцтво Цибульської
Таролог вважає, що в цій частині нашої країни може бути дуже важка обстановка. Ворог нібито готувався до провокаційних маневрів. Можливі удари по будівлях з людьми, стверджує екстрасенс.

“Місяць гарячий. Удари, руйнування, вибухи… Люди ворога щось готують. Готуються до теракту, вибуху, будьте обережними”, – резюмувала Цибульська.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Жертви, удари, загрози”: таролог Цибульська дала м0торошнuй прогноз для України на квітень