facebook

Декілька порад, як добре виглядати восени

Невеликі хитрощі яскравого осіннього образу.

Осінь – час не тільки затишний і романтичний, але і проблемний. Зокрема, саме восени у багатьох людей псується волосся, шкіра і настрій. Як продовжувати виглядати на всі 100, читайте в нашому матеріалі.

Пийте воду

Фахівці по всьому світу не дарма кричать про важливість води в нашому житті. Не обов’язково випивати міфічних 2 літра, але все ж намагатися пити якомога більше чистої води (саме води), а не соку, чаю або кави, дуже важливо. Це допоможе зберегти бадьорість, гарне самопочуття і свіжий вигляд.

Одягайтеся тепло

Застуда нікому не до лиця. Від неї страждає не лише ваше самопочуття, але і шкіра. Намагайтеся берегти себе, і ваш організм відповість вам взаємністю.

Зволоження

Восени дуже важливо використовувати більш інтенсивні засоби для догляду за шкірою і волоссям. Насичені креми, маски і вітамінні комплекси – перший крок на шляху до краси. Холод і вітер провокують сухість, а вона, як відомо, веде до старіння. Ви ж хочете залишатися молодими, вірно?

Яскраві кольори

Щоб підняти собі настрій і виглядати ефектно, забудьте про чорний і сірий одяг. Краще виберіть барвистий шарф, яскраве пальто, фарбуйте губи яскравою помадою. Це додасть вашому образу свіжості і буде притягувати до вас захоплені погляди.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зручне взуття

Ця, здавалося б, дрібниця може дуже сильно вплинути на ваш комфорт і зовнішній вигляд. Якщо ваші ноги в теплі і затишку, ви відчуваєте себе впевненіше. І, відповідно, виглядаєте більш бадьоро і весело.

Прогулянки

Не переставайте гуляти! Навіть якщо йде дощ, виберіться на прогулянку хоча б на півгодини. Свіже повітря буде корисне вашому тілу, а приємне проведення часу підніме настрій. Також прогулянки допоможуть налагодити режим сну і позбутися від почуття втоми.

Менше кави, більше соку

Відмовтеся від зайвої чашки кави на користь фрешу. Восени організму потрібне підживлення, постарайтеся його забезпечити. Повірте, склянка соку може бадьорити не гірше еспресо.

Музика

Складіть новий список треків. Подумайте, яка музика у вас асоціюється з красивою осінню, і слухайте її частіше. Включайте ці пісні, коли збираєтесь і робите макіяж. Це створить потрібний настрій і ваш образ буде більш яскравим.

Мінімум косметики

Намагайтеся не використовувати “важкі” тональні засоби, пудри і так далі. Вашій шкірі зараз необхідне повітря. Ідеальним варіантом буде нанести зволожувальний крем, після чого використовувати BB Або CC-засіб з легкою текстурою. Це допоможе зберегти свіжість образу.

Посміхайтеся

Найголовніша б’юті-хитрість – посмішка. Коли ви випромінюєте тепло і радість, ви виглядаєте розкішно. І не важливо, у що ви одягнені і яка туш у вас на віях.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Декілька порад, як добре виглядати восени