facebook

Гуляв із 16-річними хлопчиками: Побили єпископа УПЦ МП, якого СБУ застала із напівголим хористом

Гуляв із 16-річними хлопчиками: у Чернівцях побили єпископа УПЦ МП, якого СБУ застала із напівголим хористом


Місцеві ЗМІ стверджують, що Микиту бачили разом із двома 16-річними хористами, що й спричинило побиття

На всю Україну пролунав скандал, коли під час обшуків Чернівецької єпархії СБУ застала колишнього секретаря разом із напівголим неповнолітнім хлопцем. Потім у нього виявили методички з москви, громадянство рф і посвідчення окупантів. А ось нещодавно над Микитою влаштували самосуд та побили у Чернівцях.

Відеоролик зі побиттям скандального єпископа УПЦ МП розлетівся просторами інтернету. Особа нападника невідома. По кадрах видно, що він вийшов із машини та атакував Микиту. На місце прибула поліція, але у пресслужбі Чернівецької єпархії поскаржилися, що правоохоронці не заарештували чоловіка.


Також у єпархії заявили, що на той момент поряд з Микитою був неповнолітній хлопець, у якого батько та брат воюють на фронті. Мабуть, це була маніпуляція церкви.

“10 квітня 2023 року о 22:00 біля Чернівецького єпархіального управління невідомий зловмисник напав на єпископа Івано-Франківського та Коломийського Микиту та неповнолітнього сина воїна ЗСУ, чий брат і батько зараз перебувають на передовій”, – йдеться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Свідки нібито просили поліцію, щоб нападник склав тест на стан алкогольного чи наркотичного сп’яніння, проте їм відмовили. Місцеві ЗМІ стверджують, що Микиту бачили разом із двома 16-річними хористами, що й спричинило побиття.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Гуляв із 16-річними хлопчиками: Побили єпископа УПЦ МП, якого СБУ застала із напівголим хористом