facebook

Мати продала 6-річного сина в супермаркеті, бо вважала, що він одержимий дияволом

Хлопчика, якого поліція вважає мертвим, востаннє бачили шість місяців тому виснаженим у лікарні


Поліцейські з’ясували, що шестирічний хлопчик, мати якого, як побоювалися, продала його у супермаркеті, тепер вважається мертвим.

Ноеля Родрігеса-Альвареса з Евермана, штат Техас, востаннє бачили “нездоровим та виснаженим” у жовтні 2022 року в лікарні, коли його мати Сінді Родрігес-Сінгх народжувала його брата та сестру.

Начальник поліції Евермана Крейг Спенсер заявив у четвер (6 квітня), що пошуки Ноеля тепер ведуться у справі про смерть, додавши, що сили намагаються знайти і повернути його тіло.

Сінді Родрігес-Сінгх, фото: Fox4 News
Хлопчика було оголошено зниклим безвісти 20 березня, коли Служба захисту дітей Техасу отримала анонімне повідомлення про те, що його не бачили з 2022 року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мама хлопчика стверджувала, що він був у Мексиці зі своїм біологічним батьком, що, як пізніше встановили слідчі, було неправдою після того, як Міністерство національної безпеки підтвердило, що не було жодних записів про перетин кордону шестирічною дитиною. Родич сім’ї повідомив поліції, що Сінді розповіла своїй матері, що продала Ноеля комусь у мережі магазинів “Фієста Маркет”, згідно з копією ордера на обшук, отриману Star-Telegram.

Родичі також чули, що мама часто ображала його, нібито називала хлопчика злим і одержимим або мав у собі демона, і побоювалася, що він може зашкодити новонародженим близнюкам.


Ноель Родрігес-Альварес, фото: Everman Police
Розмови з родичами та свідком показали, що вона також позбавляла його їжі та води та в якийсь момент вдарила його своїми ключами. Вона та вітчим хлопчика, Аршдіп Сінгх, вилетіли зі своїми шістьма іншими дітьми з Далласа-Форт-Уерта до Індії через два дні після того, як він зник безвісти.

Але Ноель з ними не летів, і, незважаючи на численні фізичні проблеми та проблеми у розвитку, ніхто не знає, з ким він залишився, чи залишився взагалі з кимось. Вважається, що сім’я досі перебуває десь в Індії.

Парі наразі пред’явлені звинувачення у кримінальному злочині, пов’язаному з відмовою від дитини та створенням загрози для дитини, і влада працює над їхньою екстрадицією назад до США.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Мати продала 6-річного сина в супермаркеті, бо вважала, що він одержимий дияволом