facebook

Циганський екстрасенс Роман Завидовський побачив особливе видіння на Великдень: що чекає Україну

В Україні другий рік поспіль йде війна, українці вірять в ЗСУ, але для підкріплення віри часто змушені шукати підтримки в екстрасенсів, людей, які вміють читати знаки та символи нашого життя.

Роман Завидовський, циганський екстрасенс, який веде свої ефіри з передбаченнями та читанням оракулів на Youtube. Він зазначив, що на Великдень йому було видіння, сон, який він вважає дуже позитивним і гарним знаком для України.

Літо, поле, багато людей довкола, і ми збираємо колоски. Сяє яскраво сонце, все добре, довкола спокій тиша, все надзвичайно спокійно. Колоски ми збираємо у великі кошики, ми їх складаємо гарною гіркою біля церкви. Збоку сидять спеціальні люди, які відділяють ці колиски зерна від стебел. З бадилля, яке залишається ми плетемо оберіг, схожий на дідуха.
— розповів Роман.

На його думку, цей сон дає надію і віру, і знаменує найближчі наші перемоги. Колоски — це результати, відділяли зерна – це робота по відділенню ворогів від друзів та плели дідуха, робили великий оберіг такий. Екстрасенс зазначив, що це знак захисту вищих сил, знак мудрості та покровительства вищих сил.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Циганський екстрасенс Роман Завидовський побачив особливе видіння на Великдень: що чекає Україну