facebook

“Влаштують масовий заміс”: астролог назвала небезпечні міста з 1 по 9 травня – гороскоп для України

Гороскоп на травень для всіх міст України. Астролог назвала, де перші 2 тижні травня будуть важкими.


З 1 травня в Україні буде дуже неспокійно. Як каже астролог Ангеліна Вакуліна, агресор планує розгойдати паніку серед українців.

“Будуть прильоти з жертвами. По можливості спускайтеся в укриття, хоча б наступні 2 тижні”, – сказала Вакуліна, передає Главред.

Астролог попереджає, що наступні 14 днів для України напружені, і окупанти не будуть упускати можливості влаштувати заміс.

“Ці 2 тижні посилюють загрозу з повітря і води. Також можливі пошкодження інфраструктури. Не залишайтеся без зв’язку. Заряджайте телефони, ліхтарики, тримайте гроші і документи в одному доступному місці”, – попередила астролог.

Хто така Ангеліна Вакуліна
Ангеліна Вакуліна – астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, йдеться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вакуліна додає, що настає період тиску, який легко перетворюється на великі конфлікти.

“Це стосується соціуму, країн і кожної людини зокрема. Зараз багато процесів і ситуації почнуть посилюватися, бути більш складними за структурою, а в якихось моментах – небезпечними”, – говорить вона.

Гороскоп по містах України на травень – що чекає
Астролог зазначає, “по всій Україні підвищена небезпека обстрілів перші 2 тижні травня”.

Харків, Луганська та Донецька області – з 1.05 по 9.05 – дуже небезпечний період. Астролог каже, що можуть наноситися несподівані удари.
Дніпро. “Карти дуже тривожні. Потрібно бути особливо уважним в найближчі дні до тривог”.
Суми. “Потрясе дуже. Буде голосно, частково відіб’ють. Велика ймовірність масових прильотів”.
Умань. “Будуть гучні два тижні по всій країні”.
Миколаїв. “Кілька тижнів є небезпека обстрілів з моря з жертвами в мирному населенні”.
Одеса. “Загроза з боку води. Але ППО готове. Ворог готує потужну провокацію, з метою залякування населення. Цілий план розробили”.
Запоріжжя. “Будуть обстріли. Загроза знову з повітря. У місті є заслані козачки, здають позиції. Ні наступу, ні окупації не бачу. Місто в обороні”.
Київ. “Буде багато страшних вкидань перед 9 травня. Але це більше маніпуляція і погрози з боку РФ. Загроза є, але не критична. ППО впорається”.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Влаштують масовий заміс”: астролог назвала небезпечні міста з 1 по 9 травня – гороскоп для України