facebook

Розстріляв через мову та ревнощі: на Харківщині окупант вбив 36-річну жінку, до якої залицявся

Окупант чіплявся до українки та ревнував жінку.

У м. Ізюм Харківської області 40-річний окупант розстріляв 36-річну жінку, яка не реагувала на його залицяння. Злочинця роздратувало і те, що українка говорила українською мовою.

Про це повідомила Харківська обласна прокуратура.

Російська окупаційна армія захопила місто Ізюм на початку березня 2022 року. У травні російські окупанти почали залицятись до 36-річної місцевої жительки, проте жінка не реагувала на їхні “компліменти”. Тоді росіяни почали вигадувати, що вивезуть її до РФ, де “краще життя”.


В Ізюмі окупант вбив жінку через українську мову. / Фото: Харківська обласна прокуратура
2 червня 2022 року 36-річна жителька Ізюму прийшла до штабу росіян, де був WI-FI. Вона намагалась зателефонувати до свого брата з Прикарпаття. 40-річнй окупант, почувши українську мову, розстріляв українку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Зі штабу вийшов 40-річний російський військовий, який почув українську мову від жінки. Він вийшов до неї з пістолетом та вистрелив у груди. Потерпіла загинула на місці. Крім того, встановлено, що обвинувачений ревнував жінку до інших, при цьому маючи дружину у РФ”, – повідомили у прокуратурі.

Окупант чіплявся до жительки Ізюма та розстріляв її через мову. / Фото: Харківська обласна прокуратура
Слідство встановило, що вбивцею є заступник командира батальйону по озброєнню військової частини 62892, військовослужбовець 245-ого гвардійського мотострілкового полку ЗС РФ. Йому висунули обвинувачення за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Ката судитимуть заочно у Дзержинському районному суді м. Харкова.

Масові вбивства українців в Ізюмі
Російські окупанти наприкінці березня 2022 року захопили місто Ізюм Харківської області. 10 вересня 2022 року воїни ЗСУ звільнили цей населений пункт.

Коли до Ізюму повернулась українська влада, то всі були шоковані тим, що накоїли російські окупанти. У місті та довколишніх селах правоохоронці виявили масові поховання українців, яких цинічно вбила окупаційна армія. У Харківській області під час окупації росіяни вбили дитячого письменника Володимира Вакуленка. Його тіло знайшли у братській могилі біля Ізюма.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Розстріляв через мову та ревнощі: на Харківщині окупант вбив 36-річну жінку, до якої залицявся