facebook

Таролог назвав області, які загарбники будуть “кошмарити”: Небезпечно буде вюди! З липня місяця починається переможний період

Таролог і екстрасенс Роман Шептицький розповів, що поки Росія не відмовилася від своїх планів, а тому продовжить влаштовувати масовані обстріли.

За його словами, загроза є як для мирного населення, так і для критичних і цивільних інфраструктур, а також для військових об’єктів.

Крім того, під загрозою опинилися і ті міста, де було розташовано УПЦ МП, в тому числі і Київ.

“Також небезпека є для тих областей, які перебувають біля лінії фронту – Запорізької, Дніпропетровської, Харківської, Сумської, Чернігівської, Миколаївської, Одеської. Але важливо сказати, що поки ворог є на нашій землі, під загрозою в цілому вся Україна”, – сказав Шептицький в інтерв’ю УНІАН.

Дуже сильна активізація буде в Одесі та Одеській області. Далі ми будемо бачити обстріли окупованих міст. Я не бачу припинення вогню в Запоріжжі, Дніпрі, Харкові та Бахмуті. У Нікополь, наприклад, може прилетіти ракета абсолютно випадково.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як розповів таролог, найнебезпечнішими днями будуть ті, коли в Україні відзначаються релігійні свята.

“Як ми вже могли помітити, саме на ці свята нечисть біситься. Спокійно не буде. Але я думаю, що зовсім скоро війна з України перейде на Росію”, – додав таролог.

З липня місяця починається такий переможний період для нашої країни. Після 24 серпня, Дня Незалежності України, можливі укладення стратегічного союзу, партнерства з кимось, хто може гарантувати Україні безпеку. Тому можна сказати, що війна може закінчитися. Але важливо розуміти, що для нас означає перемога і чи згодні ми на ті умови, які нам пропонують

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Таролог назвав області, які загарбники будуть “кошмарити”: Небезпечно буде вюди! З липня місяця починається переможний період